Advert
Advert

KARAKÖPRÜ'DE ÇOCUKLAR İÇİN 'KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ' SAHNELENDİ

​Karaköprü Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen etkinlikle ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ isimli çocuk tiyatrosu sahnelenirken, gösteriyi izleyen çocuklar doyasıya eğlendi

KARAKÖPRÜ'DE ÇOCUKLAR İÇİN 'KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ' SAHNELENDİ
Bu içerik 195 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen etkinlikle ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ isimli çocuk tiyatrosu sahnelenirken, gösteriyi izleyen çocuklar doyasıya eğlendi

 

Karaköprü Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel gösterileri çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle sevilen masallardan ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ çocuk tiyatro oyunu ilçedeki çocuklar için sahnelendi.

 

Karaköprü Belediyesi Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde sahnelenen ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ ‘eğlenceli hikayesi ve müzikleriyle çocukları çok eğlendirdi. Kırmızı Başlıklı Kız’ın büyükannesine giderken ormanda tavşan, kurt ve tilki ile yaşadığı heyecanlı olaylar ve büyükannesinin evine ulaşma macerası anlatılan oyunda eğlenceli diyaloglarla izleyenlere güzel bir gösteri sergilendi.

 

Tiyatro gösterisine gelen çocuklar çok eğlendiklerini ve mutlu olduklarını söylerken, velileri ve öğretmenleri de çocuklar için yapılan bu tür etkinliklerden memnuniyet duyduklarını belirterek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler. Gösteri sonrası çocuklara trafik kurallarını öğreten boyama kitabı ile şapka hediye edildi.  

 

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri birbirinden güzel programlarla devam edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ