Advert
Advert

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLERİN YÜREĞİNE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

​Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ile Tayvan Büyükelçiliği tarafından gerçekleştirilen “Asrın felaketinde engelleri birlikte aşıyoruz” projesi kapsamında Şanlıurfa’daki engellilere tekerlekli sandalye, beyaz baston ve wolker dağıtıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLERİN YÜREĞİNE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR
Bu içerik 123 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ile Tayvan Büyükelçiliği tarafından gerçekleştirilen “Asrın felaketinde engelleri birlikte aşıyoruz” projesi kapsamında Şanlıurfa’daki engellilere tekerlekli sandalye, beyaz baston ve wolker dağıtıldı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon merkezinde düzenlenen ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ile Tayvan Büyükelçiliği tarafından gerçekleştirilen “Asrın felaketinde engelleri birlikte aşıyoruz” projesi kapsamında 77 adet yetişkin manuel tekerlekli sandalye, 24 adet çocuk manuel tekerlekli sandalye, 5 adet akülü tekerlekli sandalye, 11 adet wolker ve 29 adet beyaz baston dağıtımı gerçekleştirildi.

 

Düzenlenen programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi, çok sayıda engelli ve aileleri katıldı.

 

Engellilerin sevgi seliyle karşılanan Başkan Beyazgül, tüm engellilerle birebir ilgilenerek, sevgilerine karşılık verdi.

 

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi de, engelliler için kurulan tesisi çok beğendiğini belirterek, Başkan Beyazgül’e teşekkür etti.

 

Her zaman engellilere öncelik verdiklerini ifade eden Başkan Beyazgül, “77 adet yetişkin manuel tekerlekli sandalye, 24 adet çocuk manuel tekerlekli sandalye, 5 adet akülü tekerlekli sandalye, 11 adet wolker ve 29 adet beyaz baston dağıtımı gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti