Advert
Advert

“BU BİR VEDA DEĞİLDİR”

“BU BİR VEDA DEĞİLDİR”
Bu içerik 2044 kez okundu.
Advert

KARAKÖPRÜ’NÜN MİMARINDAN VEDA ZİYARETİ

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 6,5 yıl başkanlık yaptığı Karaköprü Belediyesini ziyaret ederek personelle vedalaştı. Başkan Çiftçi, “Hepiniz hakkınızı helal edin bu bir veda değil” dedi.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi 2009-2015 yılları arasında başkanlık görevini başarılı bir şekilde yürüttüğü Karaköprü Belediyesini ziyaret ederek birim amirleri, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları ve personelle vedalaştı.

 Hizmet binası önünde yoğun bir kalabalık ile karşılaşan Başkan Çiftçi’nin üzerine karanfiller atıldı.

Karaköprü Belediye Başkan Vekili Bekir Akyol, “Nihat başkanımızla tam bir uyum içerisinde meclis olarak, belediye personeli olarak hep beraber çok güzel günler geçirdik. Maalesef hem hüzün hem de sevinci bir arada yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Nihat Çiftçi’nin Büyükşehir’de de tarihi hizmetlere imza atacağına inanıyorum. Urfa’nın gelişmesi için gece gündüz demeden elinden geleni yapacağına inanıyorum. Bizler her zaman başkanımızın yanında olacağız. Hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Başkanımıza yeni görevinden başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise “2009’da bu merdivenlerden çıkarken hiç unutmadığım ve bu merdivenlerden inerken de her zaman dediğim rabbim bizi mahcup etme şerefimizle onurumuzla bizi toplumumuza kavuştur dedim. 2009 yılında Karaköprü’müz bize önemli bir sorumluluk verdi. Bu bize neyi doğurdu; Karaköprü’yü kucakladığımızı, kavradığımızı, çalıştığımızı, kiminle?  Sizinle…Kimle?  Seçilmiş kadromuzla” dedi.

 BENDEN KURTULUŞUNUZ YOK…

“Benden kurtuluşunuz yok. Büyükşehir Karaköprü’yü de kapsıyor” diyen Başkan Çiftçi, “Eğer sizin belediye başkanınız Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına önerilmişse Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından seçilmişse, bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini yönetme yetkisini almışsa en az benim kadar hepinizin payı var. Ben bunu böyle biliyorum. Benden kurtuluşunuz yok. Büyükşehir Karaköprü’yü de kapsıyor. Şimdi inşallah Karaköprü’müze yeni belediye başkanımız meclisimiz tarafından seçilecek. Seçildikten sonra yine sahada bakacaksınız yolun başında sizinle birlikte olacağız. Sizinle birlikte parkın başında olacağız” diye konuştu.

 Karaköprü Belediyesinin çalışkan bir kadrosunun olduğunu belirten Başkan Çiftçi, “Gerçekten helalleşmek önemli. Arkanızda olduğumu belirtmek isterim. Hangi arkadaşım seçilirse seçilsin, bu kadro her zaman çalıştı. Buna ben şahidim. Buna Karaköprü şahittir. Çalışkan bir kadro. Zaten arkadaşımızda bu çalışkan kadroyu görecek. Çünkü Karaköprü’nün ulaşmış olduğu sistem; disiplin, çalışma anlayışı ilkesini kendisi içinde olsa bozmaması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 KALBİM BURADA KALDI…

Karaköprü’nün evladı gibi elinde şekillendiğinin altını çizen Başkan Çiftçi, “Gururluyuz, üzüntülüyüz. Üzüntülü olmamamız lazım. Sadece kapsama alanımız genişledi. Biz büyük bir kadroyuz. Bize büyük bir sorumluluk verildi. Bu nedenle arkadaşlarımızla yan yana yürüyeceğiz. Karaköprü’ye sahip çıkacağız. Gözbebeğim, evladım gibi elimde şekillendi. 12 bin 500 nüfustan 125 bine geldi. Geldiğimizde kadromuz 25 kişiden 450 kişiyi buldu. 3 araçtan şuan 95 iş makinesi ve aracı kendi mülkiyetine aldı. Karaköprü şehirleşme ve hizmet olarak ta ne kadar büyüdüğü kamuoyunun takdiri ki bugün bizi büyükşehir’e layık gördüler. Karaköprü bu anlamda güzel bir ilçe… Şanlıurfa’nın yeni yüzü. Şanlıurfa’yı model anlamında temsil edebilecek bir yer olduğu için büyükşehir belediye başkanınızın kalbi burada kalmıştır” dedi.

 “Hakkınızı helal edin. Bu bir veda değildir” diyen Başkan Çiftçi;  “Hakkınızı helal edin. Bu bir veda değildir Ama yine de hakla gitmeyelim. Allah hepinizden razı olsun. Size çok hakkım geçmedi. Enerjinizi siz halkı temsilen bana verdiniz. Karaköprü size borçlu. Karaköprü bugün köyden, belde, belde den ilçe olmuşsa ve Şanlıurfa’nın umudu olmuşsa,sizin alın terinizden dolayı olmuştur. Sizin emeğinizden dolayı olmuştur. Bunun için hepimiz bir birimize borçluyuz. Eğer ki benimde bir hakkım var ise ki olduğunu düşünmüyorum. Eğer var ise helal olsun”

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi daha sonra hizmet binasında Karaköprü Belediye Başkan Vekili Bekir Akyol ile birlikte Belediye Başkan Vekilleri ve birim amirleriyle görüştü.  

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.