Advert
Advert

HALİLİYE BEELDİYESİ İLE KÜLTÜR VE SANATA YOĞUN İLGİ

​Haliliye Belediyesi Kültür ve Sanat Evinde hizmete sunulan piyano, hüsn-i hat, ebru, keman, bağlama kursları yoğun ilgi görüyor. Ücretsiz olarak kurslardan faydalanan kursiyerler, sanatla iç içe olmalarına imkan sağlayan Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

HALİLİYE BEELDİYESİ İLE KÜLTÜR VE SANATA YOĞUN İLGİ
Bu içerik 188 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sanat Evinde hizmete sunulan piyano, hüsn-i hat, ebru, keman, bağlama kursları yoğun ilgi görüyor. Ücretsiz olarak kurslardan faydalanan kursiyerler, sanatla iç içe olmalarına imkan sağlayan Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kültür ve sanat alanında devam eden faaliyetler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

 

Belediye bünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan binayı Kültür ve Sanat Evi’ne dönüştüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşlara keyifli zaman geçirebilecekleri yeni alanlar sunmaya devam ediyor. Vatandaşların kültür ve sanat alanındaki yeteneklerini keşfetmelerini, yeni hobiler kazanmalarını ve keyifli zaman geçirmelerine olanak sağlayan Kültür ve Sanat Evi, 7’den 70’e tüm vatandaşların ilgi odağı oluyor. Usta öğreticiler tarafından verilen def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano dersleri, kursiyerler dolup taşıyor. Bu kurslarda yeteneklerini sergileyen öğrenciler, ücretsiz olarak faydalandıkları bu kurslarda kendilerine sağlanan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletiyor.

 

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat, piyano kurslarına kayıtların devam ettiği ve vatandaşların Kültür ve Sanat Evi aracılığıyla başvuru yapabilecekleri kaydedildi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti