Advert
Advert

Her Gün Biraz Daha Yeşil Eyyübiye

​Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, “Yemyeşil Eyyübiye” sloganıyla başlattığı, 38 yeni park ve 180 dönümlük Millet Bahçesi ile yeşil alan miktarı son beş yılda üç katına çıkan Eyyübiye’de, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Her Gün Biraz Daha Yeşil Eyyübiye
Bu içerik 126 kez okundu.
Advert

Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, “Yemyeşil Eyyübiye” sloganıyla başlattığı, 38 yeni park ve 180 dönümlük Millet Bahçesi ile yeşil alan miktarı son beş yılda üç katına çıkan Eyyübiye’de, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir yanında yeni park inşaatlarına devam ederken, mevcut parklarda da ağaç bakımı, yeni fidan ve bitki dikimi, çimlendirme gibi çalışmalarına hız verdi.

Kış ayları boyunca parklarda yapısal peyzaj, açık hava mobilyaları ve oyun gruplarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, bahar aylarında ilçe halkının kullanımına sunulmak üzere yeşillendirme faaliyetlerini artırdı.

Bir yandan yeni yeşil alanlar oluşturan Eyyübiye Belediyesi, diğer yandan da eski hava alanı mevkiinde yapımı devam eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü hizmet sahasında park mobilyaları üretmeye devam ediyor. Aynı sahada üretime başlayacak olan fidanlık ile Eyyübiye’nin genelindeki parkların fidan ve bitki ihtiyaçları da buradan karşılanacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti