Advert
Advert

BAŞKAN BAYDİLLİ MEHMETÇİK'TE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart seçimlerinde destek isterken, Mehmetçik Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret edip hizmet ve projelerini anlatıp taleplerini dinliyor

BAŞKAN BAYDİLLİ MEHMETÇİK'TE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Bu içerik 139 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart seçimlerinde destek isterken, Mehmetçik Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret edip hizmet ve projelerini anlatıp taleplerini dinliyor

 

31 Mart mahalli idareler seçimi çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmalarını sürdürürken, ilçedeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

 

Mehmetçik Mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren Başkan Baydilli yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederken, ilçede gerçekleştirdiği hizmet ve projeleri anlattı. Başkan Baydilli vatandaşların talep ve önerilerini dinlerken, hizmetlerin istikrarlı bir şekilde sürmesi için 31 Mart seçimleri için destek istedi. Başkan Baydilli’ye AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

 

Her fırsatta gerek sabah gezilerinde gerekse esnaf ziyaretlerinde sahada olduklarını ifade eden Başkan Baydilli, esnafın ve vatandaşların taleplerinin nitelikli hizmetler gerçekleştirilmesi açısından   önemli olduğunu kaydederek yeni dönemde de Karaköprü’yü hep birlikte kalkındıracaklarının altını çizdi.

 

Başkan Baydilli, “Mehmetçik Mahallemiz en yeni kurulan ve gelişmeye açık bir mahalledir. Burada gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle mahallemizi kalkındırmak için çaba gösteriyoruz. Bugün buradaki vatandaşlarımızla buluştuk, çalışmalarımızı değerlendirdik ve seçimlerde destek istedik.

 

İnşallah 31 Mart’ta vatandaşlarımızın ve esnafımızın vereceği destekle yeniden göreve geldikten sonra Mehmetçik Mahallemiz yeni hizmet ve projelerle kalkınmasını, gelişimini sürdürecektir. Değerli esnafımıza, vatandaşlarımıza gösterdikleri teveccüh ve verdikleri destek için gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Baydilli, Mehmetçik Mahallesi için yeni dönemde önemli projelerinin olduğunu ve yapılacak hizmetlerle buranın gözde bir yerleşke olacağını sözlerine ekledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti