Advert
Advert

MÜSLÜM GÜRSES’İN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE MÜZESİNE YOĞUN İLGİ

​Şanlıurfalı merhum sanatçı Müslüm Gürses’in vefatının 11. yıldönümünde sevenleri Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Müslüm Gürses Müzesini ziyaret ederek merhum sanatçıyı andılar

MÜSLÜM GÜRSES’İN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE MÜZESİNE YOĞUN İLGİ
Bu içerik 124 kez okundu.
Advert

Şanlıurfalı merhum sanatçı Müslüm Gürses’in vefatının 11. yıldönümünde sevenleri Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Müslüm Gürses Müzesini ziyaret ederek merhum sanatçıyı andılar

 

Müslüm Gürses anısına Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandırdığı ve merhum sanatçının kişisel materyal ve anılarının sergilendiği Müslüm Gürses Müzesi sanatçının ölüm yıl dönümünde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

 

Müzeyi ziyaret eden vatandaşlara günün anısına karanfil ve Müslüm Gürses Müzesi hatırası olan atkı hediye edilirken vatandaşlara müzeyi gezip merhum sanatçıyı andılar. Böyle bir müzenin Karaköprü’de bulunmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar Müslüm Gürses gibi çok nemli bir sanatçıya verilen değer ve kazandırılan müze için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

 

Doğukent Mahallesinde Yaşam Park içerisinde bulunan müzede arabesk müziğin en büyük temsilcilerinden olan ve 3 Mart 2013’te yaşama veda eden Müslüm Gürses’in gerek sahne kıyafetleri gerek enstrümanları gerekse kişisel eşyaları daha önce Şanlıurfa Valiliği bünyesinde açılan müzede sergilenirken, Karaköprü Belediyesi bu materyalleri alıp müzeyi Karaköprü’ye taşımıştı.

 

Müslüm Gürses Müzesi, pazartesi günleri haricinde her gün 09.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık bir şekilde hizmet veriyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti