Advert
Advert

BAŞKAN BEYAZGÜL VE CANPOLAT ESNAFLA İÇ İÇE

​31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerine yönelik takvim süreci hızla ilerlerken AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler Mahallesindeki esnaflarla buluştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL VE CANPOLAT ESNAFLA İÇ İÇE
Bu içerik 107 kez okundu.
Advert

31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerine yönelik takvim süreci hızla ilerlerken AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında Bahçelievler Mahallesindeki esnaflarla buluştu.

Şanlıurfa ve ilçelerinde sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamak adına saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK aday Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Beyazgül ve Canpolat’ın esnaf ziyaretlerine Şair Şevket Mahalle Muhtarı Ahmet Altun ile Sultan Fatih Mahalle Muhtarları Hikmet Aslan da eşlik ederek esnaflarla tek tek selamlaşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek hayırlı işler bol kazançlar temennilerinde bulundular.

Başkan Beyazgül ile Başkan Canpolat, muhtarlık ziyaretinin ardından Bahçelievler mahallesindeki esnafları tek tek ziyaret ederek sohbet etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde vatandaşların ve esnafların desteklerini isteyen Başkan Beyazgül ve Başkan Canpolat’a esnaf ve vatandaşların da teveccühü oldukça fazla oldu. “Dünya Beşten Büyüktür” diyen bir Cumhurbaşkanına sahip olduklarını kaydeden esnaflar, Şanlıurfa’da Beyazgül ve Canpolat’ın her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek desteklerini belirttiler.

Türkiye Yüzyılı’nın Parlayan Yıldızlarından biri olma yolunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül emin adımlarla yoluna devam eden Şanlıurfa’da yatırım ve hizmetler, yeni dönemde de artarak devam edecek. Şanlıurfa, tarımdan turizme, bilimden inovasyona kadar birçok alanda değişimler yaşamaya devam edecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti