Advert
Advert

BAŞKAN BAYDİLLİ: “KADINLARA YAKIŞIR BİR YAŞAM VE KÜLTÜR MERKEZİ KAZANDIRIYORUZ”

​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kadınların sosyal yaşama katılımına önem verdiklerini ve yeni dönemde ilçeye kazandıracakları ‘Kadınlar Kültür Merkezi' projesiyle kadınlara yakışır bir sosyal yaşam alanı oluşturacaklarını söyledi

BAŞKAN BAYDİLLİ: “KADINLARA YAKIŞIR BİR YAŞAM VE KÜLTÜR MERKEZİ KAZANDIRIYORUZ”
Bu içerik 116 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kadınların sosyal yaşama katılımına önem verdiklerini ve yeni dönemde ilçeye kazandıracakları ‘Kadınlar Kültür Merkezi' projesiyle kadınlara yakışır bir sosyal yaşam alanı oluşturacaklarını söyledi

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki kadınların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmak için yeni dönemde önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Özellikle ev hanımlarının sosyal yaşama katılımı ve mesleki eğitim alarak kişisel gelişimi için önemli hizmetler gerçekleştiren Başkan Baydilli, sadece kadınlar için tasarlanan ve içerisindeki donanımıyla dikkat çeken ‘Kadınlar Kültür Merkezi' projesiyle kadınlara verdiği önemi gösteriyor.

 

Yeni dönemde ilçeye kazandıracakları önemli projelerden birini de tamamen kadınlara ayırdıklarını söyleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bu projenin içerisindeki her şeyin sadece kadınların sosyalleşmesi, kişisel gelişimi ve zamanını verimli değerlendirmesi için yer alacağının altını çizdi.

 

Başkan Baydilli ‘Kadınlar Kültür Merkezi' projesi ile ilgili şu cümleleri kullandı:

 

“İlçemizdeki kadınların mutluluğu, sosyal yaşama katılması bizim için çok değerlidir. Kültür merkezlerimizde bulunan çeşitli kurslarımızda kadınlar hem mesleki eğitim alıyor hem aile bütçesine katkı sağlıyor hem de sosyalleşiyor. Bunun dışında da her dönemde kadınlar için farklı proje ve hizmetlerimiz oldu.

 

Yeni dönemde sadece kadınlara özel olacak ‘Kadınlar Kültür Merkezi' projemizle kadınlara ne kadar önem verdiğimizi göstereceğiz. Bu merkezimizde kadınlar için yüzme havuzu, fitness salonu, atölye ve derslikler, fuaye alanı, kütüphane ve kreş yer alacak. Bu projemizle bir kadının vaktini dolu dolu geçirebileceği bir yaşam alanını ilçemize kazandıracağız.

 

Nesillerin büyümesinde ve gelişiminde en büyük paya sahip olan kadınların bizim için önemi her zaman büyük olmuştur. Onların bize verecekleri destekle inşallah yeni dönemde yine onlar için bu projemizin yanında çok güzel hizmetlere imza atacağız. Bu vesileyle tüm kadınların, annelerin, kızlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

 

Karaköprü Belediyesinin kadınlar için ilçeye kazandıracağı ‘Kadınlar Kültür Merkezi'  projesi Doğukent Mahallesinde bin metrekarelik alanda inşa edilecek.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti