Advert
Advert

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ

​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesini ziyaret ederek burada görevli doktorlar ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını tebrik etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ
Bu içerik 92 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesini ziyaret ederek burada görevli doktorlar ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını tebrik etti.

 

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, hastanede görevli doktorların ve sağlık çalışanlarına karanfil verdi ve günlerini tebrik etti.

 

Başkan Beyazgül’e hastane ziyaretinde Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Yaşar Şimşek de eşlik etti. Birimleri tek tek dolaşan Başkan Beyazgül sağlık çalışanlarına her şartta gösterdikleri üstün çaba gayret ve fedakârlık için teşekkür ederek kırmızı karanfillerle günlerini tebrik etti.

 

Sağlık çalışanları, doktorlar, hemşireler ve hastanede görevli personeller tarafından samimiyetle karşılanan ve özel günlerinde yanlarında yer aldığı için teşekkürlerini ilettiler. Başkan Beyazgül, hastası olan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken hasta olan hasatlara da Allah’tan şifalar diledi.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL, “HER ZAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ”

 

Hastane ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Bugün 14 Mart Tıp Bayramı, Balıklıgöl Devlet Hastanemizi ziyaret ettik. Doktorlarımızla, sağlık çalışanlarımızla görüştük. Doktorlarımız, sağlık camiamız deprem, sel gibi doğal afetler ve zor zamanlarda insanlarımızın yanı başında yer aldılar. Gecenin ikisinde, üçünde kolaylıkla uyandırdığımız, çocuğum hasta, eşim hasta diyerek müracaat ettiğimiz emin ellerdir. Tabi ki insanlara şifalar diliyoruz. Hasatlık hiç kimsenin başına gelmesin ama kimse de doktorsuz, sağlık çalışansız kalmasın. Hastanesiz kalmasın diyoruz. Bugün burada Balıklıgöl Devlet Hastanemizde görevli doktorlarımıza hayırlı ömürler diledik. Mutluluk ve sağlıklar diledik. Sağlık çalışanlarımıza kendileriyle beraber olduklarımızı, her türlü ihtiyaçları için yanlarında olduğumuzu bildirdik. İnşallah şehrimize hizmet eden bu doktorlarımıza tüm halkımız adına da çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

BAŞHEKİM ŞİMŞEK, “BAŞKANIMIZ BAYRAM GÜNÜMÜZDE YANIMIZDA OLDU”

 

Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Yaşar Şimşek ise her zaman yanlarında olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e anlamlı ziyaretinden ötürü teşekkür ederek önemli bir günde doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın yanında oldukları için ayrıca teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti