Advert
Advert

Eyyübiye’de Büyük AK Parti Buluşması

​Seçim heyecanının birlik ve beraberlik coşkusuyla yaşandığı Eyyübiye’de, Şanlıurfa siyasetinin duayenleri halkla buluşmaya devam ediyor. Gelmiş geçmiş siyasetçilerin de destek verdiği AK Parti buluşmalarından biri de Eyyübiye’ye bağlı Selçuklu Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Eyyübiye’de Büyük AK Parti Buluşması
Bu içerik 182 kez okundu.
Advert

Seçim heyecanının birlik ve beraberlik coşkusuyla yaşandığı Eyyübiye’de, Şanlıurfa siyasetinin duayenleri halkla buluşmaya devam ediyor. Gelmiş geçmiş siyasetçilerin de destek verdiği AK Parti buluşmalarından biri de Eyyübiye’ye bağlı Selçuklu Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve AK Parti’ye destek vermek amacıyla Şanlıurfa’nın büyük aşiretlerinden Şeyhkanlıların’ın düzenlemiş olduğu program büyük ilgi gördü.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfa eski belediye başkanı Ahmet Bahçivan, Eyyübiye Belediyesi meclis üyeleri ve adayları ile Şeyhkanlı aşiretine mensup vatandaşların bir araya geldiği programda, Eyyübiye’nin, Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin geleceği konuşuldu.

 

Bozdağ: Siyasetçi Milletin Âzabıdır

 

Şanlıurfa’da halka uzun yıllar hizmet yapmış ve tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı isimlerin AK Parti çatısı altında bir araya gelerek, ülkenin geleceğine destek verdiğini belirten TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, siyasetçinin halk adına çalışan âzap (işçi) olduğunu söyledi.

Bozdağ, şunları söyledi: Eğer birisi seçildiğinde ben efendi oldum, bey oldum, falan filan oldum derse o doğru adam değildir. Seçildiğinde, bu millet beni âzap olarak tuttu, âzap nasıl efendisine hizmet ederse, seçmenler de siyasetçinin efendisidir, öyle hizmet etmesi gerekir. Biz bu anlayışla siyasete baktık” diye konuştu.

 

Başkan Kuş: Eserlerimizle Anılacağız

Şanlıurfa’da görev almış belediye başkanları arasında Ahmet Bahçivan’ın apayrı bir yeri olduğunu belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Bugün içme suyu, kanalizasyon gibi tüm şehrin altyapısını yapan başkan olarak Ahmet Bahçivan, Eyyübiyemizde turizm yolu, Akçakale yolu, Kızılkoyun, Kale eteği gibi dev projeleri gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye’ye doğalgaz, Millet Bahçesi, onlarca kalıcı eser ve Güneyşehir’i kazandıran şahsım bu eser ve hizmetlerle anılacağız. Elli yıl sonra bile bu eserler konuşulacak” dedi.

31 Mart gecesi Eyyübiye’nin rekor kırarak yeniden AK Parti belediyeciliği ile yoluna devam edeceğini dile getiren Başkan Kuş, programı düzenleyen Şeyhkanlı Aşireti mensuplarına ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Bahçivan: Urfa Üzerine Plan Yapıyorlar

Şanlıurfa eski belediye başkanı Ahmet Bahçivan da, Türkiye’nin büyümesi, şehirlerin kalkınması ve insanının huzurunu bozmak için şer odaklarının ittifaklar kurup, hain hesaplar içinde olduğunu belirterek, “Bu tezgâhlardan biri de Urfa’da kuruldu. Urfalılar, buna müsaade etmeyecektir. Ben buna inanıyorum. Onun için, vereceğimiz oyun vebali var” diyerek tüm Şanlıurfalıları AK Parti çatısı altında buluşmaya çağırdı.

Ülkede şu anda başta ekonomik olmak üzere bazı sıkıntıların olduğunu ancak bu maddi sıkıntıların yakın zamanda çözüleceğine inandığını dile getiren Bahçivan, “Ekonomik sıkıntılar geçicidir. Ama biz ülkemizi bunlara kaptırırsak hiçbir şeyin geri dönüşü olmayacaktır” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki AK Parti’yi destekleme çağrısında bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti