Advert
Advert

KARAKÖPRÜ’DEKİ ESNAF VE VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL VE AK KADROLARA TAM DESTEK

​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’nın gelişen ve değişen ilçesi Karaköprü’de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi. Esnaflardan destek isteyen Başkan Beyazgül’e esnaflardan hep destek tam destek geldi.

KARAKÖPRÜ’DEKİ ESNAF VE VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL VE AK KADROLARA TAM DESTEK
Bu içerik 127 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’nın gelişen ve değişen ilçesi Karaköprü’de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledi. Esnaflardan destek isteyen Başkan Beyazgül’e esnaflardan hep destek tam destek geldi.

31 Mart Yerel seçimlerine kısa bir süre kala Şanlıurfa’nın dört bir yanında durmadan, yorulmadan sıkılmadık el, çalmadık kapı ve girilmedik gönül bırakmamak adına çalışmalarını soluksuz sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e destekler artarak devam ediyor.

Beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri,  AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, AK Parti Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Adayları ve parti yöneticileriyle birlikte Mehmet Hafız Bulvarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Beyazgül esnaf ve vatandaşlara belediye hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. Memnunuz cevabını alan Başkan Beyazgül bu kez oylarınızı almamızda bir sorun var mı diye sordu. Esnaf ve vatandaşlar Başkan Beyazgül’e oyumuz da duamızda sizinledir mesajı geldi.

Her bir esnaf ve vatandaşla yakından ilgilenen Başkan Beyazgül’e ziyaretleri sırasında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri,  AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, AK Parti Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Adayları ve parti yöneticileri de eşlik ederek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde hizmet ve istikrarın koordineli bir şekilde sürdürülmesi adına desteklerinin çok önemli olduğu vurgulandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti