Advert
Advert

BAŞKAN ÇİFTÇİ MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI

​Mahalli idareler seçiminde Karaköprü Belediye Başkanı olarak seçilen Başkan Nihat Çiftçi mazbatasını alarak kurumdaki görevine başladı

BAŞKAN ÇİFTÇİ MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI
Bu içerik 104 kez okundu.
Advert

Mahalli idareler seçiminde Karaköprü Belediye Başkanı olarak seçilen Başkan Nihat Çiftçi mazbatasını alarak kurumdaki görevine başladı

 

31 Mart’ta gerçekleştirilen mahalli idareler seçiminde Karaköprü’de vatandaşların teveccühüyle seçilen Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak görevine resmen başladı. Başkan Çiftçi daha sonra devir teslim töreni için Karaköprü Belediyesine geçerken, belediye personeli ve vatandaşlar Başkan Çiftçi’yi coşkuyla karşıladı.

 

Başkan Çiftçi’ye ilçe seçim kurulunda ve belediye ziyaretinde Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Karaköprü İlçe Başkanı Kasım Korkmaz, Belediye Meclis Üyeleri, parti teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar eşlik etti.

 

Belediye ziyaretinde vatandaşlara hitap eden Başkan Nihat Çiftçi, kendisini tebrik etmeye gelen vatandaşlara teşekkür ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

 

Başkan Çiftçi şu ifadeleri kullandı:

 

“İl ve ilçe Başkanlarımız ile birlikte seçim kurulundan mazbatalarımızı aldık ve belediyemize geldik. Meclis üyesi arkadaşlarımızın tamamı da mazbatalarını aldılar. Ben öncelikle yeni dönemin tüm Karaköprü’ye hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Metin Baydilli Başkanımız da beni aradı ve şehir dışında olduğu için devir teslime gelemediğini iletip tebriklerini iletti.

 

Bugüne kadar Karaköprü’de hizmette bulunmuş olan tüm belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Bizim amacımız Karaköprü’de güzel hizmetlere imza atmaktır. 31 Mart’ta vatandaşlarımız bizden yana tercihlerini kullandılar, Allah bizi onlar karşı mahcup etmesin ve birliğimizi daim etsin.”

 

Başkan Çiftçi makamda gazetecilerin sorularını yanıtlarken, belediye meclis üyelerine de mazbatalarını takdim etti. Başkan Çiftçi daha sonra tebrik ziyaretine gelen vatandaşların tebriklerini kabul ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti