Advert
Advert

BÜYÜKŞEHİR'DEN SAKİN ŞEHİR HALFETİ'DE TEKNE DENETİMİ

​Her gün binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği “Saklı Cennet” Halfeti'de iç sulardaki gezi tekneleri denetlendi. Ekipler; tarafından denetlenen teknelerdeki eksikliklerin giderilmesi için kaptanlar uyarıldı.

BÜYÜKŞEHİR'DEN SAKİN ŞEHİR HALFETİ'DE TEKNE DENETİMİ
Bu içerik 65 kez okundu.
Advert

Her gün binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği “Saklı Cennet” Halfeti'de iç sulardaki gezi tekneleri denetlendi. Ekipler; tarafından denetlenen teknelerdeki eksikliklerin giderilmesi için kaptanlar uyarıldı.

 

2013 yılında Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi tarafından "Sakin Şehir" ağına dahil edilen Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesindeki gezi teknelerine yönelik denetim yapıldı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İç Sular Şube Müdürlüğü ile Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler; gezi teknelerinde hayat kurtaracak önlemlerin alınıp alınmadığını denetledi. Halfeti Belediye Başkan Adayı Nihat Aslan ile Halfeti Tekne İşletmecileri Kooperatif Başkanı Mehmet Karaman da denetimlere eşlik etti.

 

Teknelerde yangın söndürme tüpü, boğulma vakalarına karşı can simidi ve teknedeki yolcu sayısına göre can yeleğinin olup olmadığı kontrol edildi. Kaptanlara gerekli uyarıları yapan ekipler; bulundurulması zorunlu olan teçhizatları kontrol etti.

 

Halfeti Tekne İşletmecileri Kooperatif Başkanı Mehmet Karaman, Ulaşım Daire Başkanlığımız ve Büyükşehir zabıtaları tarafından teknelerimiz denetlendi. Zaten bu denetimler sürekli oluyor. Buraya gelen misafirlerin güvenliği açısından teknelerimiz hemen hemen her gün denetleniyor’’ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KARAKÖPRÜ'DE LİSELER ARASI FUTBOL ŞÖLENİ TAMAMLANDI
KARAKÖPRÜ'DE LİSELER ARASI FUTBOL ŞÖLENİ TAMAMLANDI
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ