Advert
Advert

Eyyübiye Belediyesi Fidanlığı Yeni Yerinde

​Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un projelendirdiği ve kademeli olarak hizmete alınmaya başlayan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tesislerinde, atölyeden sonra fidanlıkta da üretim başladı.

Eyyübiye Belediyesi Fidanlığı Yeni Yerinde
Bu içerik 185 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un projelendirdiği ve kademeli olarak hizmete alınmaya başlayan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tesislerinde, atölyeden sonra fidanlıkta da üretim başladı.

Eyyübiye Belediyesi'nin parklarda kullandığı fidan ve süs bitkisi ihtiyacını, dışarıdan alın yapmak yerine üreterek sağlamak için kurduğu yeni fidanlıkta onlarca farklı tür yetiştirilecek.

Arazi tesviyesi, topraklama ve sulama sistemi çalışmalarının tamamlandığı fidanlık sayesinde, belediye hizmetlerinin en önemli giderlerinden biri olan bitki ve fidan alımı da önemli ölçüde azalarak tasarruf sağlanacak.

Eyyübiye Belediyesi'nin eski havaalanı yakınındaki kendi arsası üzerine kurduğu tesiste, fidanlığın yanı sıra yine parklar için gerekli olan açık hava mobilyaları üreten atölye ve makine araç parkı da yer alıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Viranşehir’e Anjiyo ünitesi kuruluyor
Viranşehir’e Anjiyo ünitesi kuruluyor
 “Yaşama Yol Ver”
“Yaşama Yol Ver”