Advert
Advert

ZABITALARDAN BETON FİRMALARINA YÖNELİK DENETİM

​Şehir içi ana arterlerde seyir halindeyken yola beton dökerek ilerleyen mikserlere yönelik denetim yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, firmaları beton dökmemeleri konusunda uyardı. Denetimlerde Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği alan dışında hafriyat döken bir firmaya ise cezai işlem uygulandı.

ZABITALARDAN BETON FİRMALARINA YÖNELİK DENETİM
Bu içerik 121 kez okundu.
Advert

Şehir içi ana arterlerde seyir halindeyken yola beton dökerek ilerleyen mikserlere yönelik denetim yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, firmaları beton dökmemeleri konusunda uyardı. Denetimlerde Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği alan dışında hafriyat döken bir firmaya ise cezai işlem uygulandı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent genelinde beton firmalarına yönelik denetim yaptı.

 

Seyir halindeyken beton mikserlerinden yollara beton dökülmesinin önüne geçmek amacıyla yapılan denetimlerde firmaların kullandıkları mikserler kontrol edildi.

 

Kontroller sırasında beton taşımacılığına uygun olmayan firmalar uyarıldı. Eksikliklerin giderilmesi için firmalara tebligat verildi. Bir hafta içerisinde eksikliklerini gidermeyen firmalara cezai işlem uygulanacak.

 

Zabıta ekipleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin belirlediği hafriyat alanı dışına hafriyat dökümü gerçekleştiren bir firmaya ise cezai işlem uyguladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Viranşehir’e Anjiyo ünitesi kuruluyor
Viranşehir’e Anjiyo ünitesi kuruluyor
 “Yaşama Yol Ver”
“Yaşama Yol Ver”