Advert
Advert

Türkiye Yazarlar Birliği Bayramlaşma Programına Vekiller de Katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ve beraberindeki AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Abdurrahim Dusak ile Mehmet Ali Cevheri, Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesine Bayram ziyaretinde bulundular.

Türkiye Yazarlar Birliği Bayramlaşma Programına Vekiller de Katıldı
Bu içerik 104 kez okundu.
Advert

Türkiye Yazarlar Birliği Bayramlaşma Programı bugün saat 16.00 - 18.00 arası Şair Nabi Evinde gerçekleştirildi.

 

Ziyarette, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ’a, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Abdurrahim Dusak ile AK Parti İl Başkanı Ali Delioğlu,  Karaköprü ilçe Başkanı Sezai Canbek, İl Başkan Yardımcısı Salih Çoban, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ayneli, Gençlik Kolları üyesi Muhammet Tuğalan da eşlik ettiler.

 

Yazarlarla, Şairlerle Bayram sohbeti yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ve beraberindekiler çeşitli konuları da  değerlendirdiler.

 

TYB üyelerinin dilek ve temennilerini dinleyen TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, yazarlar tarafından dile getirilen Öğretim Üyesi Milletvekillerinin de teyit ettiği sorunlarla ilgili sıcağı sıcağına ilgili bakanları arayıp, bilgilendirerek gereğinin yapılmasını istedi.

 

TYB Şanlıurfa Şube Başkanı Cuma Ağaç, “Bayram günleri birlik beraberlik dayanışma sevgi ve hoşgörü için olumlu bir iklimdir. Bayramın bereketinden güzelliklerinden faydalanmak dileğiyle. Bayramda insani olan her ortamı insanlık için fırsat bilerek görüşmek kucaklaşmak el ele tutuşmak dileğiyle” açıklamasında bulundu.

 

TYB Şanlıurfa Şube Başkanı Cuma Ağaç ve üye Yazarlar, eğitimden kültüre, tarım işçilerinin çocuklarının eğitim sorunlarından, tarımsal sulamadan, güneş enerjisi santrallerine kadar bir çok memleket meselesini heyete ilettiler.

 

TYB Şanlıurfa Şube Başkanı Cuma Ağaç'ın yanı sıra önceki dönem Şube Başkanları Prof Dr Mahmut Kaya ve Eğitimci yazar Mehmet Sarmış, Eğitimci yazar Eyyüp Azlal söz alarak değerlendirmelere katıldılar.

 

Şair Yazar Mehmet Kurtoğlu, Filistin üzerine yazdığı serzeniş şiirini okudu.

 

Eyyüp Azlal ve Mehmet Sarmış hocalar, editörlüğünü yaptıkları Milli Eğitim Dergisi Urfadan'ın yeni sayısını takdim ettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Viranşehir’e Anjiyo ünitesi kuruluyor
Viranşehir’e Anjiyo ünitesi kuruluyor
 “Yaşama Yol Ver”
“Yaşama Yol Ver”