Advert
Advert

KARAKÖPRÜ’DE VATANDAŞLAR YÜZME HAVUZUNDA SERİNLİYOR

Karaköprü Belediyesinin Doğukent Mahallesindeki kapalı yüzme havuzu yaz sezonu için vatandaşların hizmetine açılırken özellikle çocuklar havuzda hem serinliyor hem eğleniyor

KARAKÖPRÜ’DE VATANDAŞLAR YÜZME HAVUZUNDA SERİNLİYOR
Bu içerik 100 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’da kavurucu sıcaklardan bunalan vatandaşlar serinlemek için yüzmeyi tercih ederken, Karaköprü Belediyesi gençlerin ve çocukların güvenli ve temiz bir ortamda serinlemesi için kapalı yüzme havuzunu hizmete açtı.

 

Spor İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Doğukent Kapalı Yüzme havuzunun bakım ve onarımları tamamlandıktan sonra önceki hafta vatandaşların hizmetine sunuldu. Havuzun açılmasıyla birlikte çocuklar serinleyip keyifli vakit geçirirken, aileler de çocuklarının eğlenceli anlarına ortak oluyor.

Havuzda önümüzdeki günlerde yaz spor kursları kapsamında çocuklar için yüzme kursları da açılarak uzman eğitmenler tarafından temel yüzme eğitimi verilecek.

Doğukent Kapalı Yüzme Havuzu haftanın 6 günü 10.00 – 18.00 saatleri arasında hizmet verirken, havuz cumartesi, pazar ve pazartesi günleri erkeklere; çarşamba, perşembe ve cuma günleri de kadınların hizmetinde oluyor. Salı günleri havuzun temizlik ve rutin bakımları yapılacağı için kapalı olacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Viranşehir’e Anjiyo ünitesi kuruluyor
Viranşehir’e Anjiyo ünitesi kuruluyor
 “Yaşama Yol Ver”
“Yaşama Yol Ver”