Advert
Advert

Eyyübiye Belediyesi Yenice’de Kilit Parke Döşüyor

Eyyübiye Belediyesi Yenice’de Kilit Parke Döşüyor
Bu içerik 1200 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaklaşan kış ayları öncesi çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kilitli beton parke döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Silindire binerek işçilere yardım etti.
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin merkez ve kırsalda yürüttüğü yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kırsal mahallelerde berkitme yol ve onarım çalışmaları, merkez mahallelerde ise alt yapısı tamamlanmış alanlarda kilitli beton parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen ve ekiplere çalışmaların hız kazanması talimatını veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Kırsal ve merkez ayırımı yapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ dedi.
Yenice Mahallesi’nde alt yapısı tamamlanmış alanda kilitli beton parke taşı döşeyen Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden ve ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ekinci, silindir aracına binip işçilere yardım etti. Fen İşleri Müdürlüğünün 3982, 5149, 4072, 4073 ve 5074. Sokaklarda yürüttüğü ve toplamda 13 bin metrekarelik kilitli beton parke taşı döşeme işleminin gerçekleştirileceği bölgede vatandaşlar yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bölgede yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi alan ve yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Ekinci, "Kış ayları öncesi hazırlıklarımızı tamamlama aşamasına geldik. Eyüpkent Mahallesindeyiz. Burada yapılan çalışmalarla 13 bin metrekare kilitli parke döşeme işi bitmek üzere. Aynı zamanda Eyyübiye semt sahası ve spor tesisleri de burada bulunmakta. Kış şartlarında özellikle sporcu kardeşlerimizin buraya ulaşımında sıkıntı yaşanıyordu. Belediye Fen İşleri ekibimizin yaptığı çalışma neticesinde de bu kışa ve sezona başlarken buralarla ilgili herhangi bir sıkıntı kalmamış olacak. 13 bin metrekare işinin bitmesiyle birlikte burada da istenilen seviyeye gelinmiş olundu. Hem sporcu hem de mahalleli açısında güzel bir ortam oluşmuş oldu. Bu anlamda bundan sonraki süreçte de gerek Eyüpkent Mahallesi ve diğer bölgelerde ihtiyaçlar kısa süre içerisinde ve acil durum arz eden yerlere kilitli parke taşı döşeme işlemi yapılacaktır. Kalan süre içerisinde ve belli planlama dahilinde çalışmalar devam edecektir. Burada bu programlar yapılırken özellikle hizmete erişim noktasında sıkıntı çeken alanlardan başlıyoruz. Ertelenmiş ötelenmiş yerlerden başlıyoruz. Burada hizmetleri yürütürken hizmete erişim sağlayacak kişi sayısı da önemlidir. Acil hizmet isteyen yerler de bizim için önemli, bütün bunlar belli program dahilinde planlı bir şekilde devam ediyor dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.