Advert
Advert

MİLLETVEKİLİ FAKIBABA VE BAŞKAN BAYDİLLİ KARAKÖPRܒDE ESNAFI GEZDİLER

MİLLETVEKİLİ FAKIBABA VE BAŞKAN BAYDİLLİ KARAKÖPRܒDE ESNAFI GEZDİLER
Bu içerik 1986 kez okundu.
Advert

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki esnafları ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Fakıbaba’nın Karaköprü ilçesindeki esnaf gezisine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe teşkilatı yönetimi eşlik etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Adayı Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve beraberindekiler yaptıkları seçim çalışması ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlar tarafından oldukça güzel karşılandılar.

 

FAKIBABA; “BİZ HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ, HİZMETİNDEYİZ”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba yaptığı açıklamada; “Ben özellikle Karaköprü Belediye Başkanımıza AK Parti İlçe Başkanımıza ve teşkilattaki bütün arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Karaköprü İlçesinde beraber bir gezi düzenledik halkın teveccühü gerçekten çok iyiydi. Ben Karaköprü halkına çok teşekkür ederim, bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Biz halkımızın emrindeyiz, hizmetindeyiz, samimi söylüyorum amaç sadece seçim değil seçim çalışması değil biz halkın problemlerini dinliyoruz, not ediyoruz onlarla dertleşiyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız esas bu ana çalışmalarımız 1 Kasım seçimlerinden devam edecektir. Bize ilgi gösteren herkese yürekten teşekkür ederim” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise şunları söyledi: “Sayın Milletvekilimiz Ahmet Eşref Fakıbaba ve İlçe Başkanımız ile birlikte Karaköprü’de esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizlere yakın ilgi ve alakaları vardı, seçim çalışmaları kapsamında gezilerimiz devam edecek Karaköprü İlçemizi adım adım gezmeye devam edeceğiz sıkmadık el bırakmayacağız ve karşılığını da 1 Kasım seçimlerinde alacağız inşallah”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU