Advert
Advert

VALİ KÜÇÜK ŞEHİDİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

VALİ KÜÇÜK ŞEHİDİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
Bu içerik 2940 kez okundu.
Advert
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Hakkâri’de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 

Harran’daki taziye çadırını ziyaretinden önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan şehit İbrahim Taş’ın babası Hüseyin Taş’ı kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret eden Vali İzzettin Küçük; baba Taş’ın sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldı. 
Baba Hüseyin Taş’ı ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Vali İzzettin Küçük: “Hastamız gayet iyi, şu anda emin ellerde. İnşallah yarın taburcu edilecek. Hafif bir rahatsızlık, ciddi bir konu yok. Başları sağ olsun,üzüntü hepimizin ama ateş düştüğü yeri yakar. Kendileri artık milletimize ve devletimize emanettir” dedi. 
Baba Hüseyin Taş’ı hastanede ziyaret ettikten sonra Harran’da kurulan taziye çadırına giden Vali İzzettin Küçük; burada bulunan şehidin yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Taziye çadırında bulunan şehit yakınlarına hitap eden Vali İzzettin Küçük: “Tüm milletimizin ve silahlı kuvvetlerimizin başı sağ olsun. Acımız çok büyük, ciğerimiz yanıyor ama dimdik ayaktayız. Hiç kimseyi sevindirmeyeceğiz. Şehit kardeşimizin kanı yerde kalmayacak. Bu sözü devlet olarak veriyorum. O alçaklardan muhakkak hesap sorulacaktır” ifadelerini kullandı. “Şehidin ailesi artık bizim için emanettir” sözleriyle konuşmasına devam eden Vali Küçük: “Her zaman ailenin yanında olacağız, devlet olarak ailenin yanında olacağız” dedi. Taziye çadırında bulunanlara şehidin babasının sağlık durumu hakkında da bilgi veren Vali İzzettin Küçük; baba Hüseyin Taş’ın yarın taburcu edilebileceğini kaydetti. 

 

Şehit Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş’ın asker kardeşi Halil Taş’la da bir süre görüşen Vali İzzettin Küçük; ardından da şehidin annesi ve eşini evlerinde ziyaret etti. Başsağlığı dileklerini acılı anneyle de paylaşan Vali İzzettin Küçük; her türlü ihtiyaçlarıyla bizzat ilgileneceğini dile getirerek taziyeden ayrıldı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti