Advert
Advert

Melik de işi sıkı tutuyor

Melik de işi sıkı tutuyor
Bu içerik 1564 kez okundu.
Advert

1 Kasım’da yapılacak olan milletvekili seçimlerine doğru geri sayım tüm hızıyla devam ederken, CHP’den milletvekili adayı olan M. Vedat Melik, dün kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

‘CHP 1 Kasım’da iktidar olacaktır. Çünkü bunu halkımız istemekte’ diyen CHP adayı Melik, dün gün boyunca Abide’den Balıklıgöl’e kadar tüm esnafı tek tek ziyaret edip, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Esnafın “seni daha öncesinde de Meclise göndermiştik. Her zaman Urfa’yı ve bizim sorunlarımızı gündemde tuttun. 1 Kasım’da yine sana oy verecek ve inşallah seni bir kez daha bizleri temsilen Meclise göndereceğiz. Başarılı olacağına inanıyoruz. Yolun açık olsun” temennileri karşısında çok duygulandığı gözlenen CHP adayı Melik, tüm esnafa sıcak ilgilerinden dolayı da teşekkür etti.

 

SANA DUA EDİYORUZ!

Esnaf ziyareti sırasında yolda vatandaşlarında sıcak ilgisi ile karşılanan CHP Urfa birinci sıra adayı Melik, “Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Çağdaş, kalkınmış, modern bir Urfa istiyor isek adres CHP olmalıdır. Sizlerden bana sahip çıkmanızı ve oylarınız ile destek olmanızı istiyorum’ dedi.

 

Öte yandan CHP Urfa milletvekili adayı M. Vedat Melik, bu sabah El Ruha otelinde saat 10’da kentte görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcilerinin yanı sıra bazı köşe yazarlarının da katılacakları programda bir araya gelecek. Melik,  buluşmada gazetecilerle hem sohbet edecek hem de sorularını yanıtlayacak. (HABER MERKEZİ)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ