Advert
Advert

Gençlerin Elleri Şehitler İçin Semaya Kalktı

Gençlerin Elleri Şehitler İçin Semaya Kalktı
Bu içerik 1297 kez okundu.
Advert

 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ahmet Yesevi mahallesinde faaliyetlerini sürdüren İpekyol Gençlik Merkezinde şehitleri anma ve dua programı düzenlendi.
Programa Gençlik Merkezi üyeleri, öğrencileri ve çevre mahallelerden çok sayıda genç katıldı. Kur’an-ı Kerim okunarak başlanan programda konuşma yapan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur, "Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı şehit olan asker ve polislerimizi hem anmak, hem de terörün son bulması amacıyla dua ettik. Bu manada Allah yolunda canını feda eden, dinini, vatanını, bayrağını, namusunu müdafaa ederken ölen, haksız yere öldürülen insanlara şehit denir. Şehitlik, Allah katında peygamberlikten sonra en yüksek mertebedir. Peygamberlerden sonra derecesi en yüksek olanlar şehitlerdir. Şehitler, Allah’ın sevgili kullarıdır. Cenabı Allah cennette, onlar için sonsuz nimetler hazırlatmıştır” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Murat Önen ise “Gençlik Merkezlerimizde yapılan tüm etkinliklerin sadece sosyal, sportif ve kültürel yönden değil, bu tür programlar yaparak hem vatan, bayrak, millet sevgisi bilincini gençlerimize anlatmak hem de vatanımız, bayrağımız için canını feda eden tüm şehit olan kahramanlarımıza dua etmek ve anmak için programlar düzenlemekteyiz. Gençlerimizin gençlik merkezlerimizin her türlü etkinliklerinden istifade etmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Program sonunda Kuranı Kerim’den ayetler okunarak dua edildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ