Advert
Advert

karaköprüde KIRSAL MAHALLELER DAHA GÜZEL OLACAK

karaköprüde KIRSAL MAHALLELER DAHA GÜZEL OLACAK
Bu içerik 2251 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Yığınak Mahallesinde 300 m2 alan üzerine temeli atılan çok amaçlı salon görkemli bir törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Düzenlenen törene; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis üyeleri ve Yığınak Mahallesi sakinleri katıldı. 

BAŞKAN BAYDİLLİ; “GÜZEL HİZMETLER SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Açılış öncesi konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli; “Çok amaçlı salonumuzun açılışındayız. Şanlıurfa’mızın Büyükşehir statüsüne girmesi ile birlikte Karaköprü İlçemize bağlanan 86 kırsal mahallemizde böyle güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Bizim nazarımızda çok amaçlı salon değil de şeref evi olarak görüyoruz. İnşallah Allah herkese uzun ömürler nasip eder, vatandaşlarımız burada taziyeler, sünnetler gerçekleştirecekler öğrencilerimizde okuma salonu olarak kullanacaklar yanında muhtarlığımızda var toplam 300 m2’lik alana kurulmuş bir alandır. Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum güzel günlerde kullanmayı nasip etsin”

MİLLETVEKİLİ ADAYI CEVHERİ; “ŞEHİRDE NE VARSA KÖYLERDE DE O OLACAK”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri ise yaptığı konuşmada; “Bugün kendi köyümün çok amaçlı salonunu açıyoruz. Bu da bizlere nasip oldu her halde şereflerin en büyüklerinden biride budur. Sayın Belediye Başkanımız Metin Baydilli buyurdular 86 adet kırsal mahalle bulunuyor. İnşallah bizler her köyümüze bu hizmetleri ve projeleri götürmeye devam edeceğiz. Çünkü şehirde ne varsa köyümüzde de o olacak bizim büyüklerimiz bizlere bunları öğrettiler bizler bu öğreti ile büyüdük. Onların yolunda yürüyeceğiz. İnşallah şehrimizin her köşesini hizmetlerle donatacağız çünkü insanlarımız her türlü hizmete layıktır. İnşallah çocuklarımız gelip buralarda huzurla okuyacaklar. Tabi ki önce huzur olması lazım sizler ne kadar güzel binalar yaparsak yapalım eğer huzurumuz olmazsa çocuklarımız buradalar da ders çalışamazlar okuyamazlar bizler bu binalarda rahat oturamayız. Dolaysıyla önümüzdeki seçimlerde huzur adına istikrar adına oyumuzu kullanmamız gerekiyor. Bizim şu anda en büyük ihtiyacımız huzuru yakalamamızdır. Bugün açmış olduğumuz bu tesisler hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kurdela kesimi yapılarak hep birlikte çok amaçlı salonun açılışı gerçekleştirildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
KARAHANTEPE’YE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU