Advert
Advert

Öze Dönüş, Öğrenciye Evde De Destek Oluyor

Öze Dönüş, Öğrenciye Evde De Destek Oluyor
Bu içerik 2663 kez okundu.
Advert

 

Şanlıurfa Öze Dönüş Derneği ’Öğrenci Ev Dayanışması’ faaliyetini sürdürüyor. Etkinlik kapsamında üniversite öğrencilerinin evlerinde kullanabilecekleri malzemeler temin edilmeye çalışılıyor.

Kiralık ev bulma konusunda da öğrencilere yardımcı olan dernek gerektiği zaman ev konusunda kefil bile olabiliyor.

Derneğin başlattığı etkinliğin bir yardımlaşma olduğunu belirten Şanlıurfa Öze Dönüş Derneği Öğrenci Evi Dayanışma Koordinatörü Eyyüp Karagöl, "Şanlıurfa Öze Dönüş Derneği bünyesinde Şanlıurfa’da öğrencilerin ev kurmasına, kurulan bu evlerin desteklenmesini içeren bir yardımlaşma faaliyetidir. Öğrenci evi dayanışmasını diğer yardım faaliyetlerinden ayıran alametifarika mihnetsiz bir dayanışma oluşudur. Talepte bulunan öğrenci arkadaşların dinine, etnik kimliğine, mezhebine ve cemaatine bakılmaksızın yapılan yardımlardır. Aidiyet duygusu ve ilişkisi beklenmeden gerçekleştirilen bir dayanışmadır. Toplumun toplam kalitesinin artırılması, öğrencinin rahat başarılı bir öğrencilik yapması, kendini gerçekleştirmesi ve uzun vadeli değişime katkı sağlayacak olan bir dayanışmadır öğrenci evi" dedi.

KARAGÖL: EV KONUSUNDA BİZE ULAŞMANIZ YETERLİ

Öğrencilerin yavaş yavaş gelmeye başladığını ve okul dönemine girildiğini belirten Karagöl, "Okul dönemi başlıyor. Öğrenciler yavaş yavaş gelmeye başladı. Öğrenci arkadaşlarımıza yardım etmek de boynumuzun borcudur. Ev kiralamak isteyen arkadaşlardan kefil isteniyormuş. Bu konuda bize ulaşmanız yeterlidir. Ayrıca ev eşyaları konusunda da yardımcı olmaya çalışacağız.

Eşya konusunda ayrıca takipçilerimizden yardım talep ediyoruz. Eski ve kullanılır eşyalarınıza talibiz" ifadelerini kullandı. İhtiyaç duyulan malzemeleri de sıralayan Karagöl,"Acil ihtiyaçlar

buzdolabı, ocak, halı, kanepe, çamaşır makinesi…Yardımda bulunan tüm dost ve arkadaşlara teşekkür ederiz" diye konuştu. son dakika
Yardım için irtibat telefonu
Eyyüp Karagöl:0543 226 49 66
İsmail Tok: 0536 458 25 73

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti