Advert
Advert

KARAKÖPRܒDE ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR

KARAKÖPRܒDE ARAÇ FİLOSU GÜÇLENİYOR
Bu içerik 1477 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesi halkın daha temiz ve nezih bir ilçede yaşamını sürdürmesi için Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere vakumlu yol süpürme aracı satın aldı.

Karaköprü Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu her geçen gün güçlendirmeye devam ediyor.

Karaköprü Belediye Başkan Metin Baydilli Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere satın alınan vakumlu yol süpürme aracını inceledi.

Tertemiz bir Karaköprü için çalıştıklarını belirten Başkan Baydilli, “Karaköprü Belediyemiz durmadan yorulmadan çalışmalarına devam ediyor. Bugün Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün bünyesinde kullanılmak üzere 8 m3 vakumlu yeni bir yol süpürme aracı satın aldık. Aldığımız temizlik araçlarımız Karaköprü’müzü daha temiz  ve pırıl pırıl bir hale getirecek” dedi.

Karaköprü’nün Şanlıurfa’nın gözde ilçesi olduğunu aktaran Başkan Baydilli, “Bizim amacımız Şanlıurfa’mıza daha güzel bir ilçe kazandırmak.  İnşallah bu ilçemiz her zaman ki gibi Şanlıurfa’nın gözdesi haline gelecek. Temizliği, duruşu ve parkları ile Karaköprü’müz her zaman ön planda olacaktır. Bizde bunun için durmadan yorulmadan, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte çalışacağız” diye konuştu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.