Advert
Advert

’Reis’ filmini izlediler

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde gençlik merkezlerinde kurs gören 65 öğrenci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatının anlatıldığı ’Reis’ filmini izledi..

’Reis’ filmini izlediler
Bu içerik 990 kez okundu.
Advert
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde gençlik merkezlerinde kurs gören 65 öğrenci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatının anlatıldığı ’Reis’ filmini izledi.
Eyyübiye Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Şehit Abdulkadir Oğuz ile Vali İzzettin Küçük Gençlik Merkezinde kurs gören öğrencilerin, yaklaşan YGS sınavı nedeniyle üzerlerindeki stresi atabilmeleri için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Moral ve motivasyon eğitimlerine de tabi tutulan öğrencilere sosyal etkinliklerle de moral depolanıyor. Bu kapsamda, sınava girecek 65 öğrenci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını anlatan ’Reis’ filmini izledi. Merkez ve müdürlük yetkilileri film öncesinde çeşitli ikramlarda da bulunduğu öğrencilerle yakından ilgilendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk yılları ve Belediye Başkanlık dönemini ele alan film, öğrenciler tarafından pür dikkat izlendi. Sinema keyfi yaşayan ve filmi çok beğendiklerini belirten öğrenciler, etkinlikten dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.