Advert
Advert

Ceylanpınar’da Referandum Çalışmaları Devam ediyor

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Referandum çalışmaları kapsamında Ak Parti’ye en az oy çıkan Boğalı Mahallesini ziyaret etti..

Ceylanpınar’da Referandum Çalışmaları Devam ediyor
Bu içerik 915 kez okundu.
Advert
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Referandum çalışmaları kapsamında Ak Parti’ye en az oy çıkan Boğalı Mahallesini ziyaret etti.
Belediye Başkanı Menderes Atille, Ak Partiye hemen hemen hiç oy çıkmayan Boğalı Mahallesini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlattı. Daha önce devamlı HDP’ye oy veren ve referandumlarda muhalif oy kullandığını belirten mahallelerden bazıları, Ak Partiye katıldıklarını açıklayarak referandumda da evet oyu kullanacaklarını ifade etti. Başkan Atilla, Referanduma az bir zaman kala bu desteğin kendilerini motive ettiği söyleyerek, ilçede yüksek oranda evet çıkacağına inandığını ifade etti. Başkan Atilla, "Sağ olsunlar Boğalı Mahallesi Muhtarının kardeşi Hamit Akkuş, görüşmelerimiz neticesinde AK Partiye katılacaklarını söylediler. Referandumda da oylarının evet olacağını belirttiler. Biz de bugün Hamit Akkuş kardeşimizi ve diğer mahalle sakinlerini ziyaret ettik. Bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladılar. Boğalı Mahallesinin tüm sakinlerine desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu arada köy sakinleri ile aramızda arabuluculuk yapan eski Belediye Başkanımız Mehmet Sait Atilla’ya da ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu. Mahallenin ileri gelenlerinden Hamit Akkuş da, "Referandum vatanımız ve bayrağımız içindir. İnşallah artık köyümüzün hepsinden evet çıkacaktır dedi. Mahalle sakinlerinden Mahmut Emen ise mahalle olarak evet diyeceklerinin belirtirken Gökhan Bekler de, "Belediye Başkanımızın mahallemizi ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizler aramızda artık ayrımcılık yapacak kişileri istemiyoruz. Biz tek bayrağın altında yaşamak ve hep birlikte mutlu olmak istiyoruz. Her zaman başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere belediye başkanımızın da arkasında olacağız. Referandumda da hep birlikte evet diyeceğiz" şeklinde konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ