Advert
Advert

Referandum Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Referandumda ’evet’ için destek turlarına devam eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Han Kırsal Mahallesini ziyaret etti..

Referandum Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
Bu içerik 1423 kez okundu.
Advert

Referandumda ’evet’ için destek turlarına devam eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Han Kırsal Mahallesini ziyaret etti.
AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, Belediye Meclis Üyeleri ve Eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla ile ziyaretlerini sürdüren Başkan Atilla da evet destek turuna katıldı. Belediye Başkanı Menderes Atilla Han Mahallesinde yaptığı açıklamada "Han Mahallesi bizim kalemizdir. Buranın kalemiz olmasının en büyük sebebi bizim baba dostumuz Hacı Davut’tur. Çocukları ve akrabalarıyla birlikte her zaman bizi desteklediler, bizimle beraber oldular. Hiç bir zaman bizden ayrılmadılar. En zor günlerde bile yanımızda durdular. Çalışmalarımızı sürdürürken onları da ziyaret ettik. Geçmiş seçimlerde bu mahallede iyi oy aldık inşallah referandumda da Han mahallemizde oylarımızı arttırmış olacağız. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ise "Bugün Belediye Başkanım, Eski belediye başkanım, belediye meclis üyelerimiz ve teşkilatımla beraber mahalle mahalle dolaşıyoruz. Mahalle halkının ilgi ve alakaları bizleri çok mutlu etti. İnşallah bütün mahallelerimizde evet için güçlü bir destek göreceğiz" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ