Advert
Advert

Çiftçi, “Gelişen Bir Viranşehir İçin Çalışıyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Viranşehir temasları kapsamında esnaf, muhtarlar, parti teşkilatı ve gazetecilerle bir araya gelerek ilçe genelindeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi..

Çiftçi, “Gelişen Bir Viranşehir İçin Çalışıyoruz”
Bu içerik 1291 kez okundu.
Advert

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Viranşehir temasları kapsamında esnaf, muhtarlar, parti teşkilatı ve gazetecilerle bir araya gelerek ilçe genelindeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir’in başta yol ve su sorunları olmak üzere tespit edilen diğer sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla ekip ve araçlarını ilçeye nakledecek. Konu ile ilgili değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Grup yollar önceliğimiz olmak üzere yan yollarımızdaki sorunları çözüme kavuşturmak için Viranşehir’deki ekip ve makinelerimizi güçlendiriyoruz" dedi. Nihat Çiftçi, Viranşehir temasları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlarla ilçe genelindeki sorunlar ve çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunan Başkan Çiftçi, ardından AK Parti Viranşehir İlçe Başkanlığına geçerek burada parti teşkilatı ile buluştu. Parti teşkilatına halk oylaması sürecindeki çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Çiftçi, "Biz, büyük bir aileyiz. Özellikle halk oylaması sürecinde inandığı değerler uğruna emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Çiftçi daha sonra muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlardan mahallelerindeki sorunlar hakkında bilgiler alarak not eden Başkan Nihat Çiftçi, "Viranşehiri her alanda daha refah bir ilçe yapabilmek için planlamalarımızı yaptık ve bu planlama doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Bilindiği gibi Viranşehir, merkez ilçeler dışında Siverek’ten sonraki en büyük ilçemiz. Bunun farkında olan bir anlayışla çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırıyoruz. Yol anlamında çamur içerisinde kalan bir vatandaş manzarasına kesinlikle razı olamayız. Öte yandan yine altyapıdaki sıkıntıları da tamamen çözüme kavuşturacağız inşallah" dedi.
Çiftçi, muhtar buluşmasının ardından Viranşehirli basın mensuplarını konuk etti. İlçenin gelişmişliği hakkında fikir alış verişinde bulunan Başkan Çiftçi, temaslarının ardından kent merkezine döndü.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti