Advert
Advert

“RAHMİNDEN 15 ADET MİYOM ÇIKARILDI”

“RAHMİNDEN 15 ADET MİYOM ÇIKARILDI”
Bu içerik 1080 kez okundu.
Advert

3 yıldır rahminde miyom olan ve doktor doktor gezen hasta, OSM Ortadoğu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Bülent Sezgin’e başvurdu ve rahminden 15 adet miyom çıkarıldı.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşayan 34 yaşındaki Narinç Yıldız 3 yıl önce rahminde miyomlar olduğunu öğrendi. Cizre başta olmak üzere, Şırnak, Batman ve Diyarbakır gibi illerdeki ilgili doktorları tek tek gezdiğini ve tüm doktorların kendisine rahminin alınması gerektiğini söyledi. Rahminin alınmasından korktuğunu ve rahmini aldırmak istemediğini söyleyen hasta; “3 yıldır çok büyük sıkıntılar yaşadım. Rahmimde miyomlar olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm. Gittiğim tüm doktorlar bana rahmimin alınması gerektiğini, ciddi bir ameliyat geçirmem gerektiğini söylediler. Bir bayan için rahminin genç yaşta alınması kadar kötü bir şey olamaz” dedi.

Rahminin alınacağına artık inanmışken ve internette araştırma yaparken bir haber gördüğünü söyleyen 34 yaşındaki Narinç Yıldız şunları kaydetti: “gezdiğim tüm doktorlar rahmimin alınması gerektiğini söyleyince 3 yılın sonunda artık bende bu duruma inanmaya ve kendimi alıştırmaya çalıştım. Bir gün miyomlarla ilgili araştırma yaparken internette bir haber gördüm ve bu haber üzerine Şanlıurfa’ya, OSM Ortadoğu Hastanesine geldim. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Bülent Sezgin’e muayene oldum. İlk anda dahi kendisine inanıp, güvendim. Doktorum rahmimin alınmadan da miyomların çıkarılabileceğini ve ameliyatın başarıyla sonuçlanacağını söylemesi üzerine kendisine güvendim ve ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatım çok başarılı geçti. Kendimi çok iyi hissediyorum. Hem miyomlarımdan kurtuldum hem de 3 yıldır üzerimde olan kötü psikolojiyi atmış oldum. Özellikle rahminde miyom olan bayanlar başta olmak üzere herkese doktorumuzu ve hastanemizi tavsiye ediyorum. Buradaki doktorlara inansınlar, güvensinler. Çünkü buradaki doktorlar hem hastayı hem de hastalığı ciddiye alıp, doğru teşhis ile sonuca gidiyorlar. Başta doktorum Bülent Sezgin olmak üzere tüm hastane çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ameliyatı gerçekleştiren OSM Ortadoğu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Bülent Sezgin ise çeşitli ebatlarda 15 adet miyom çıkarıldığını vurgulayarak şunları söyledi: “Hastamız daha önce birçok kez doktor kontrollerini gerçekleştirmiş ve sonunda bize başvurmaya karar vermiş. Yaptığımız incelemeler sonrasında uterusta (rahimde) çok sayıda miyom (iyi huylu tümör) olduğunu gördük ve ameliyat kararı aldık. Yaklaşık 3 saat süren ameliyatta hastamızın rahmini korumaya çalıştık. Nitekim ameliyat neticesinde de rahme zarar vermeden sadece var olan miyomları almış olduk. Hastamızın sağlığı gayet yerinde, en kısa zamanda kendisini taburcu edip memleketine uğurlayacağız” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ