Advert
Advert

Kırsal Mahallelerde Çalışmalar Sürüyor-Görüntülü

Kırsal Mahallelerde Çalışmalar Sürüyor-Görüntülü
Bu içerik 1410 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Gazi bey kırsal mahallesinde başlatılan stabilize malzeme serimi çalışmaları aralıksız sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Baydilli, bugüne kadar 51 kırsal mahallede stabilize malzeme serimi yaptıklarını belirtti.

 Şanlıurfa’nın Karaköprü Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde başlatılan mermerimsi stabilize malzeme serimi çalışmaları aralıksız sürüyor. Ekipler ilçeye bağlı Gazi Bey mahallesinde başlattığı çalışmalarla mahalleyi tozdan ve çamurdan kurtarmayı amaçlıyor.

 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli beraberinde Başkan Yardımcısı ve Meclis üyeleri ile birlikte Gazi Bey mahallesinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından başlatılan stabilize malzeme serimi çalışmalarını yerinde inceledi.

 Kırsal mahalleleri tozdan ve çamurdan kurtarmak için aralıksız çalıştıklarını ifade eden Başkan Baydilli, “Bugün ilçemize bağlı Gazi Bey mahallemizde Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından başlatılan çalışmaları yerinde inceledik. İnşallah bütün kırsal mahallelerimizi çamurdan arındıracağız. Buradaki öğrencilerimiz çamursuz yollarla okullarına gidecekler. Bugüne kadar 51 Kırsal mahallemizde stabilize çalışmalarını bitirdik. Çalışmalarımız hızla devam edecektir” dedi.

 Gazi Bey Mahalle Muhtarı Eyyüp Karakeçi ise mahallelerine yapılan hizmetlerinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.