Advert
Advert

SİVEREK’TEKİ SİLAHLI SALDIRIDA HEDEF KAYMAKAM MI?

SİVEREK’TEKİ SİLAHLI SALDIRIDA HEDEF KAYMAKAM MI?
Bu içerik 947 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’daki terör saldırısında 1 polis şehit oldu, 1 polis de yaralandı. Diyarbakır’da çıkan çatışmada ise 1 terörist öldürüldü, 1’i yaralı olmak üzere 4 terörist de yakalandı. Şanlıurfa’daki saldırıda hedefin ilçe kaymakamı olduğu ileri sürüldü.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde polis otosuna uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmalarda yaralanan iki polisten biri şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, Siverek-Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Sanayi Sitesi arkasında devriye gezen 63 A 84407 resmi plakalı polis otosu, uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe alınmış, çıkan çatışmada 2 polis yaralanmıştı. Saldırıda ağır yaralı olarak Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polis memuru Serdal Toprak’ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Diğer polis memuru Sinan Şengül’ün ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

SİLVAN’DA ÇATIŞMA

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 terörist öldürüldü, 1 terörist yaralandı, 3 terörist de yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 19.30 sıralarında Silvan’ın merkez Selahattin Mahallesi’nde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 terörist öldürüldü, 1 terörist yaralandı, 3 terörist de gözaltına alındı. Ölen teröristin ismi öğrenilemezken, yaralı terörist Y.M., ambulansla Diyarbakır’a sevk edildi. Gözaltına alınan teröristler O.B., C.A. ve M.K. ise sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

SİVEREK’TEKİ SİLAHLI SALDIRIDA HEDEFİN KAYMAKAM OLDUĞU İDDİASI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda hedefin ilçe kaymakamı olduğu ileri sürüldü.

Düzenlenen saldırıda hedefin, bölgede inceleme yapan İlçe Kaymakamı Vural Karagül olduğu ileri sürüldü. Saldırıya uğrayan polis otosunun ise bölgedeki kaymakamın geçişini sağlamak amacıyla yol güvenliği sağlayan trafik ekibi bulunduğu belirtildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti