Advert
Advert

BAŞKAN BAYDİLLİ ÖĞRETMENLERE KARANFİL DAĞITTI

BAŞKAN BAYDİLLİ ÖĞRETMENLERE KARANFİL DAĞITTI
Bu içerik 1308 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulları ziyaret ederek öğretmenlere karanfil dağıttı.

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi ile birlikte ilçe sınırlarında bulunan İncirliova İlkokulunu ziyaret etti. Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir süre sohbet eden Başkan Baydilli, daha sonra öğretmenlere karanfil takdim etti.

Öğretmenlik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğuna değinen Başkan Baydilli, “Bugün 24 Kasım öğretmenler günü. Öğretmenlerimiz yaz demeden kış demeden Anadolu’nun 4 bir tarafını dolaşan fedakâr insanlar. Biz bugün öğretmenlerimizi yalnız bırakmadık. İncirliova ilkokulunu ziyaret ederek öğretmenlerimize karanfil dağıttık. Öğretmenlerimizi biz kurumumuz olarak hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Her zaman onların yanında olacağız. Hz. Ali’nin deyişiyle “Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum”. Çocuklarımıza sahip çıkan öğretmenlerimize bizde kurum olarak şahsım olarak sahip çıkacağız. Allah öğretmenlerimizin eksikliğini vermesin.” dedi.

Okul Müdürü Yaşar Korkmaz ise “Sayın Başkanımın böylesi bir günde bizleri ziyaret etmesi bizleri onurlandırdı. Bende buradan tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum. Başkanımıza bu nazik ziyaretinden dolayı tekrardan teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Müslüm Topal ve Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Vildan Gönüllü Çelik, Hacı Abdurrahman Özdemir Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı ve sınıfları dolaşarak öğretmenlere karanfil dağıttı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
ŞANLIURFALI DART SPORCULARININ HEDEFİ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.
Şanlıurfa’da UMKE ATAK Etkin Rol Alacak.