BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’31 MART’TA SANDIKTAN BEYAZGÜLLER AÇACAK’’

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’31 MART’TA SANDIKTAN BEYAZGÜLLER AÇACAK’’

​Cumhur ittifakının adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Rışvanlı ailesi Başkan Beyazgül’e destek verdi. Başkan Beyazgül, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde sandıklardan artık Beyaz güllerin açacağını söyledi.

SİYASET - 2024-02-28 08:52:53 Bu içerik 92 kez okundu.

Advert

Cumhur ittifakının adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Rışvanlı ailesi Başkan Beyazgül’e destek verdi. Başkan Beyazgül, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde sandıklardan artık Beyaz güllerin açacağını söyledi.

Cumhur İttifakının adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gündüz esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Beyazgül, gece ev ziyaretleriyle vatandaşların gönlüne dokunuyor.

Her kesimin büyük bir teveccüh gösterdiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün seçim koordinasyon bürosu her gece hınca hınç doluyor. AK davaya gönül veren herkesin buluştuğu seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Beyazgül, yeni dönemde yapacakları projeleri anlattı.

Şanlıurfa’nın tanınmış ailelerinden olan Rışvanlı ailesi 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Başkan Beyazgül’ün yanında yer alacak. Başkan Beyazgü’e tam destek sağlayan Rışvanlı ailesinin gençleri Başkan Beyazgül’e sevgi gösterisinde bulundular.

RIŞVANLI AİLESİNDEN BAŞKAN BEYAZGÜL’E TAM DESTEK

AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana Rışvanlı ailesinin hep AK davanın yanında yer alığını ve bundan sonra da çizgilerinden sapmadan yanlarında yer almasından dolayı aile bireylerine teşekkür eden Başkan Beyazgül, ‘’Rışvanlı ailesi dün olduğu gibi bu günde yanımızda AK davanın yanında yer almıştır. Gençlerimiz her zaman AK Parti’ye destek vermişlerdir. Rışvanlı ailesi her seçimde AK Parti’nin yanında yer almıştır. Rışvanlı ailesine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ’’

31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde sandıklardan artık Beyaz güllerin açacağını anlatan Başkan Beyazgül, ‘’AK Parti’nin yaptıklarını, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıkları ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak bizim yaptıklarımızı anlatmaya zaman yetmez. Onlar laf yapar, biz iş yaparız. Onlar lafın üstüne laf koyar, biz taşın üstüne taş koyarız. Şanlıurfa’da yaptığımız bütün hizmetleri anlatacak olsak saatlere sığmaz. Herkes Şanlıurfa’yı hayal etsin. 2019 öncesinde Karaköprü’de merkeze geldiğimiz zaman ışıklandırma yoktu ve bizim dönemimizde ışıklandırma yapıldı. Üst geçitler yapıldı. Çevik kuvvet kavşağı perişan bir haldeydi. Çevik kuvvet kavşağının çözülmesi noktasında elimizden geleni yaptık ve Çevik kuvvet kavşağını Şanlıurfalıların hizmetine sunduk. Eskiden araçların arkasında ‘’Aşkımız Çevik Kuvvet Kavşağı’’ gibi olsun çünkü çözülmüyor. Yazıları bulunuyordu ve biz göreve geldiğimiz gibi ilk iş olarak burayı tamamlayıp hizmete açtık. İkinci dönemde de projelerimiz devam edecektir. 31 Mart’ta sandıkta beyaz güller açacak. Ne karagül, ne kırmızı gül, sadece Beyazgül açacak. 31 Mart akşamı Allah nasip ederse sandıktan büyük bir zaferle çıkacağız’’ dedi.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
dizaynurfa.com - haycom.net - guncelurfa.com