BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’TEK SEVDAMIZ ŞANLIURFA’’

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’TEK SEVDAMIZ ŞANLIURFA’’

​AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destekler çığ gibi büyüyor.

SİYASET - 2024-03-04 09:14:28 Bu içerik 199 kez okundu.

Advert

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destekler çığ gibi büyüyor. Başkan Beyazgül’ü seçim ofisinde ziyaret eden Muhacirler Derneği Başkanı Resul Korkmaz ve dernek üyeleri seçimde AK Parti’ye destek vereceklerini açıkladılar. Başkan Beyazgül, tek sevdalarının Şanlıurfa olduğunu söyledi.

Şanlıurfa’da AK Kadrolara olan destek her geçen gün artıyor. Muhacirler Derneği Başkanı Resul Korkmaz ve dernek üyeleri yoğun bir katılım ile AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü seçim ofisinde ziyaret ederek tam destek verdiler.

Birlik ve Beraberliğin Şehri Şanlıurfa’da vatandaşların AK Kadrolara olan teveccühleri salonlara sığmıyor. Muhacirler Derneği, Korkmaz ailesi, Hadidi Aşrireti, Hacı keser ve Başak aileleri Başkan Beyazgül’e tam destek verdiler.

Seçim ofisinde Şanlıurfalıları ağırlayan Başkan Beyazgül, yoğun ilgi karşısında kendisine ve AK Davaya destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kentte son 5 yılda yapılan çalışmaları anlatan Başkan Beyazgül, ‘’Yapacak daha çok işimiz var Şanlıurfa’yı Şirin Urfa’’ yapacağız ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’He zaman Muhacirler derneği ve üyelerinin destekleri bizlerle beraber oldu. 2015 yılından beri bütün seçimlerde Muhacir kardeşlerimizin desteklerini hep yanımızda gördük. Muhacir kardeşlerimiz hiçbir zaman ayrı düşmediler. Muhacirler ve Muhacirler Derneği her dönemde bir şekilde partimize güçlü bir şekilde destek verdiler. Muhacir kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Onların sevdası Urfa’dır. Bu gönül insanları bizleri yalnız bırakmamak adına bizleri seçim büromuza kadar gelerek destek verdiler. Hepimizin esas sevdası Şanlıurfa’dır. Bu şehrin güzelleşmesi ve gelişmesidir. Son 5 yılda birçok projemizi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Algı yaparak vatandaşların kafasını karıştıranlara karşı biz vatandaşların yanlarına giderek gerçekleri anlatacağız. Bu işin yolu hizmetten, eserden ve halkın içerisinde olmaktan geçer’’ dedi.

Muhacirler Derneği Başkanı Resul Korkmaz ise, Şanlıurfa’da gözle görülen birçok projeyi kente kazandıran Başkan Beyazgül’e teşekkür ederek seçimlerde kendilerine ve AK Partiye destek vereceklerini söyledi.

Ahmet Başak ise ev ev gezerek seçimlerde çalışacaklarını ifade ederken Kızı hasta olmasına rağmen seçim ofisinde Başkan Beyazgül’ü ziyaret eden bir vatandaş duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Başkan Beyazgül’ün destekleriyle ayakta durduğunu anlatan vatandaş her zaman Başkan Beyazgül’e destek vereceklerini söyledi. Sevinç gözyaşı döken vatandaşa sarılan Başkan Beyazgül, her zaman kendilerine destek çıkacaklarını söyledi. Seçim ofisinde Başkan Beyazgül’ü ziyaret edenler desteklerini esirgemeyeceklerini belirterek Başkan Beyazgül’ün karakalem portre fotoğrafını hediye etti.

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
dizaynurfa.com - haycom.net - guncelurfa.com