Ana Sayfa - Üst Banner

18 Caminin Genel İhtiyaçları Karşılanacak

Mucahit Akin  |  08 Aralık 2015, Salı 10:32  |  1013 görüntülenme
 
Ceylanpınar Belediyesi, mahalle halkı ve camilerden gelen talepler doğrultusunda ilçedeki 18 camiinin genel ihtiyaçlarını karşılayacağı bildirildi.
Ceylanpınar Belediye Başkan...
18 Caminin Genel İhtiyaçları Karşılanacak

 

Ceylanpınar Belediyesi, mahalle halkı ve camilerden gelen talepler doğrultusunda ilçedeki 18 camiinin genel ihtiyaçlarını karşılayacağı bildirildi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ceylanpınar ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki 18 caminin eskimiş halılarının modern ve yeni halılarla değiştirilmesi, kliması olmayan camilere klima alınması gibi genel ihtiyaçlarının giderileceğini belirtti. Camilerin eksikliklerinin olduğu yönünde bilgi gelmesinden kısa süre sonra camii ihtiyaçlarının giderilmesi için talimat verdiklerini belirten Atilla, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki 18 cami için yaklaşık 2 hafta gibi bir sürede tüm ihtiyaçlarının giderileceğini söyledi. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla yaptığı yazılı açıklamada, Camiler başta olmak üzere ortak kullanım alanlarının bize yakışan hale getirilmesi gerektiğini kaydederek, "Camilerimiz konusunda pozitif ayrımcılık yaptıklarını, çalışmalarda emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum’’ dedi.


Hacı Bekir Yıldız ailesi tarafından yapılan Hacı Bekir Cami için cami cemaati ve mahalle halkının taleplerinin Başkan Atilla’ya iletilmesi üzerine caminin tüm ihtiyaçlarının giderilmesi için belediye ekipleri harekete geçti. Başkan Atilla’nın talimatıyla cami için halı ve benzeri tüm ihtiyaçların karşılanacağı belirtildi.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!