Advert
Advert

Ersan’dan ilk maçında 2 gol: Biri kendi kalesine

Beşiktaş’tan Çin’in Hebei China Fortune takımına transfer olan başarılı defans oyuncusu Ersan Gülüm, lige ilginç bir başlangıç yaptı. Takımının Guangzhou ekibini 2-1 yendiği mücadelede Ersan, önce kendi kalesini sonra rakip fileleri havalandırdı.

Ersan’dan ilk maçında 2 gol: Biri kendi kalesine
Bu içerik 1008 kez okundu.
Advert
Haberin videosu için tıklayın!

Çin Ligi’nin ilk haftasında Ersan Gülüm’ün de forma giydiği Hebei China Fortune, deplasmanda Guanzghou ekine konuk oldu. Mücadele Fortune takımının 2-1 üstünlüğü ile sona ererken, Ersan Gülüm attığı gollerle maça damga vurdu. 11. dakikada Guangzhou’nun sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Ersan Gülüm ters bir vuruşla topu kendi kalesine yolladı. (1-0) Ancak tecrübeli oyuncunun üzüntüsü kısa sürdü ve 28. dakikada Ersan rakip fileleri havalandırarak hatasını telafi etti. (1-1) Ersan’ın gol sevincini yaşarken Kartal pençesi yapması dikkat çekti. Hebei China Fortune takımına galibiyeti getiren golü ise 40. dakikada Gervinho kaydetti. (1-2)

Sahadan 2-1’lik skorla ayrılan Ersan Gülüm’ün takımı Fortune, ligin ilk haftasına iyi bir başlangıç yapmış oldu. Öte yandan karşılaşmayı iki takım da 10 kişi tamamladı. Hebei China Fortune’da 43. dakikada Senwen Luo ikinci sarı karttan oyun dışında kalırken, ev sahibi ekipte ise Zhizhao Chen karşılaşmanın son dakikalarında gördüğü ikinci sarı kart ile takımını 10 kişi bıraktı

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ