Advert
Advert

BAYRAMLIK ELBİSELERİNİ ALDILAR

BAYRAMLIK ELBİSELERİNİ ALDILAR
Bu içerik 2049 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Kurban Bayramı dolayısıyla maddi durumu iyi olmayan ailelere Büyükşehir Belediyesi Giyim Mağazasında giysi yardımında bulundu.

 

 Bu güne kadar on binlerce ihtiyaç sahibine giyim yardımında bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu bayramda da ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

 

Kurban Bayramı öncesi giysi yardımı almaya gelenlerle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, çocuklara elbiseleri kendisi giydirdi.

 

8 aydır hizmet veren Giyim Mağazasında maddi durumu iyi olmayan 12 Bin aileyi giydirdiklerini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, farklı illere örnek olacak bir çalışma olduğunu belirtti.

 

Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında müthiş bir çalışma olarak değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti.

 

"Büyükşehir Belediyemizin yoksul aileler için  8 Aydır kurmuş olduğu giyim mağazasında Kurban Bayramı öncesi çocuklarımızı gönüllerince giydirerek sevindiriyoruz. Gerçekten de sosyal belediyecik ilkesi kapsamında müthiş bir proje. Yaklaşık 8 ay içerisinde yaklaşık 12 Bin 200 kişiye yardım edildi, Emeği geçenleri kutluyorum. Giyim yardımı alanlara hayırlı olsun, inşallah bundan daha fazla kişiye ulaşırız. İnşallah yapacağımız bir çok projeyle maddi durumu iyi olmayan ailelere daha fazla ulaşırız. Bütün Şanlıurfalı hemşerilimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum" dedi.

 

2 BİN AİLEYE GIDA PAKETİ

 

Kurban Bayramı öncesi maddi durumu iyi olmayan iki bin aileye temel yardım paketi de dağıtan Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu çalışmayla vatandaşlardan olumlu tepki aldı.

Yapılan yardımlardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkür eden maddi durumu iyi olmayan aileler, "Bizleri unutmadıkları için Allah razı olsun". dediler

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti