400 Gence Temel Futbol Eğitimi
Mucahit Akin |
17 Ocak 2022, Pazartesi 13:55 |
754 görüntülenme
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 6 Mahallede yaptırdığı semt sahalarında gençlere uzman hocalar nezaretinde spor eğitimi veriliyor.
Spor ve sporcuya her zaman büyük önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatıyla semt sahalarında başlatılan spor okullarında gençlere spor eğitimi veriliyor.
Kendi alanında uzman hocalar eşliğinde GAP 2, Hayati Harrani, Toki, Ahmet Yesevi, Maşuk ve Futbol Dünyasında gençler sporla tanışıyor.
6 mahallede 8 usta öğretici tarafından yaklaşık 400 gence temel futbol eğitimi veriliyor. Kurslar hafta içi her gün saat 14:30 dan 18:00’a kadar sürüyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığının başlattığı spor kurslarına 8/9/10 ve 11/12/13 yaş aralığındaki gençler yoğun ilgi gösteriyor.
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!