Advert
Advert

Gazetecilere Ödülleri Verildi

Gazetecilere Ödülleri Verildi
Bu içerik 911 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen Bülent Okutan Gazetecilik Yarışmasına katılarak dereceye giren gazetecilere ödüllerini verdi.

Medya mensuplarının çalışmalarını desteklemek ve gelişmesinde katkı bulunmak amacıyla Şanlıurfa Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen Bülent Okutan Gazetecilik Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Gerçekleştirilen programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, İlçe Belediye Başkanları, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Merhum Gazeteci Bülent Okutan’ı rahmetle andıklarını ifade eden Çiftçi, bu anlamlı programı düzenledikleri için Şanlıurfa Gazeteciler Derneğine teşekkür etti. Basın mensuplarının Şanlıurfa’nın sesi ve kulağı olduğunu belirten Çiftçi, Şanlıurfa için hep birlikte çalışmamız gerektiğini vurguladı.

Şanlıurfa’yı kültürel ve bütün değerleriyle hep birlikte tanıtmaya davet eden Çiftçi," Bülent Okutan Şanlıurfa medyasında önemli bir noktaya sahip. Onun adına böyle bir yarışma düzenlenmesi çok sevindiricidir. Şanlıurfa için yerel medyanın, tanıtım, kültür, sanat, turizm değerlerinin tanıtılması noktasında geniş düşünülmesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Şanlıurfa’nın toprağı ve bereketiyle ve toplumun her kesimini kucaklayan anlayışıyla gündeme gelmesini gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bir toplumun sesi, kulağı ve vicdanı medyadır. Yerel medyanın da doğru bir şekilde Şanlıurfa’nın sesini duyurursa, kazanan taraf Şanlıurfa olacaktır" dedi. Bülent Okutan’ı rahmetle andıklarını dile getiren Şanlıurfa Valisi İzettin Küçük ise, "Rahmetli Bülent Okutan Şanlıurfa için çok emek vermiştir. Onun hatırlanması büyük bir insani değerdir. Gazeteciler Derneği bu hususta çok kıymetli bir toplantı düzenlemiştir, teşekkür ediyorum" dedi.

Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Kamil Güler ise, "Bülent Okutan yarışmasını düzenlememizdeki amacımız, Şanlıurfa basının gelişmesine katkıda bulunmak, yerel medya mensuplarının çalışmalarını desteklemek ve yerel basında kaliteyi yükseltmektir" dedi.

Gerçekleştirilen programın ardından başarılı olan gazetecilere ödülleri verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ