Ana Sayfa - Üst Banner

ALBAYRAK PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU.

Mucahit Akin  |  21 Ekim 2020, Çarşamba 16:43  |  2521 görüntülenme
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinin Belediye Başkanı Şeref Albayrak, vatandaşla olan sıcak diyaloğunu sürdürüyor.
ALBAYRAK PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinin Belediye Başkanı Şeref Albayrak, vatandaşla olan sıcak diyaloğunu sürdürüyor.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, seçildiği günden bu yana rutin hale getirdiği esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Vatandaşların talep ve önerileriyle hizmet anlayışını sürdüren Albayrak ile Halfeti, değişim, dönüşüm ve gelişimini sürdürüyor.

Vatandaşları sık sık ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan ve sorunlarını dinleyen Albayrak, bugünde Pazar yerini ziyaret etti.

Albayrak’ın vatandaşlarla olan sıcak diyaloğu dikkatlerden kaçmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan Albayrak ‘’İlçe merkezimizdeki Pazar yerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledik. Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlarla hemhal olmaya devam ediyoruz’’ dedi.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!