Anne koyun ölen kuzusunun başından ayrılamadı

Mucahit Akin  |  09 Mayıs 2016, Pazartesi 13:37  |  1295 görüntülenme
Van’da bir hastalıktan dolayı kuzusu telef olan anne koyun, saatlerce yavrusunun yanından ayrılmadı.
Anne koyun ölen kuzusunun başından ayrılamadı

Gürpınar ilçesine bağlı Kuşdağı Mahallesi’nde yaşanan kuzu ölümleri dramatik bir olaya da sahne oldu. Hastalıktan dolayı kuzusu telef olan bir koyun, saatlerce yavrusunun yanından ayrılmadı. Kuşdağı Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir hastalıktan dolayı kuzusu ölen anne koyunun hüznü görenleri duygulandırdı. Koyunun sürekli meleyerek kuzusunun başında ayrılmaması, annelik duygusunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kuzusunun başından ayrılmayan koyun, sahibi ve çevredeki vatandaşların da yavrusuna yaklaşmasına izin vermedi. Kuzusunun başında saatlerce meleyerek bekleyen anne koyun, yavrusunun ayağa kalkmasını bekledi.

Mahallede kısa bir süre önce başlayan kuzu ölümleri devam ederken, yetkiler ölümlerin şap hastalığından kaynaklandığından şüphe ettiklerini bildirdiler.  

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!