Bakan Fakıbaba cami ve sosyal tesisin açılışını yaptı

Mucahit Akin  |  26 Ocak 2018, Cuma 11:42  |  1268 görüntülenme
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Şanlıurfa’da Ceza İnfaz Kurumu kampüsündeki cami ve sosyal tesisin açılışını yaptı. Erbaş, Zeytin Dalı Harekatı’nda terör örgütlerine karşı savaşan askerlerimiz için dua etti..
Bakan Fakıbaba cami ve sosyal tesisin açılışını yaptı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Şanlıurfa’da Ceza İnfaz Kurumu kampüsündeki cami ve sosyal tesisin açılışını yaptı. Erbaş, Zeytin Dalı Harekatı’nda terör örgütlerine karşı savaşan askerlerimiz için dua etti.
Çeşitli açılış ve toplantılar için Şanlıurfa’ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Hilvan yolu üzerinde bulunan Ceza İnfaz Kurumu Kampüsündeki Hz. Ömer Cami’nin açılışını yaptı. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, açılış öncesi Zeytin Dalı Harekatında terör örgütlerine karşı savaşan askerlerimiz için dua etti. Duanın ardından Bakan Fakıbaba ve Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, caminin açılışını gerçekleştirdi.

"Askerlerimiz sayesinde bunların açılışını yapabiliyoruz"
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, cami açılışının ardından aynı kampüste bulunan bir sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdi. Şanlıurfa’daki açılışları Suriye’de savaşan Mehmetçik sayesinde gerçekleştirdiklerini dile getiren Fakıbaba, ”Urfa’dayız, Suriye hemen yanı başımız. Esasında en büyük teşekkürümüz Mehmetçiklerimize, Allah onlardan razı olsun. Onların sayesinde buralarda açılışlar yapıyoruz. Allah onları korusun. İnşallah ülkemiz bu zor günlerden çıkacaktır. Ona inanıyoruz. Allah hükumetimize, devletimize zeval vermesin” ifadelerine yer verdi.
Açılışları gerçekleştirilen cami ve sosyal tesislerin, Şanlıurfa’ya yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan Ceza ve İnfaz Kurumu kampüsünde görevli personel ve cezaevindeki yakınlarını ziyarete giden vatandaşlar için yapıldığı belirtildi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!