BAŞKAN BEYAZGÜL, HOBİ BAHÇESİNDE KONAKLAYAN DEPREMZEDE KADINLARIN GÜNÜNÜ TEBRİK ETTİ”

Mucahit Akin  |  09 Mart 2023, Perşembe 09:17  |  623 görüntülenme
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla düzenlenen programda belediyeye ait hobi bahçelerinde konaklayan depremzede kadınları ziyaret ederek günlerini tebrik etti. Başkan Beyazgül, “ Kadınlara bir gün değil, her gün yanınızdayız” dedi.
BAŞKAN BEYAZGÜL, HOBİ BAHÇESİNDE KONAKLAYAN DEPREMZEDE KADINLARIN GÜNÜNÜ TEBRİK ETTİ”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla düzenlenen programda belediyeye ait hobi bahçelerinde konaklayan depremzede kadınları ziyaret ederek günlerini tebrik etti. Başkan Beyazgül, “ Kadınlara bir gün değil, her gün yanınızdayız” dedi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen can kayıplarına ve yıkımlara neden olan depremlerin yaraları sarılmaya devam ediliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen programda kadınlara çeşitli hediyeler verilerek 8 Mart Kadınlar Günleri kutlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün şehrin içinde yeşili koruyan ve önceleyen bir anlayışla alanda ekstra ağaçlandırma çalışmaları yapılarak kura ile hak sahiplerine teslim edilen hobi evleri yaşanan depremlerin ardından depremzedelerin aileleriyle birlikte sığındığı güvenli bir liman oldu.

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül eşi Betül Beyazgül ile birlikte hobi bahçelerinde konaklayan depremzede kadınları yalnız bırakmayarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini tebrik etti. Kadınlara çeşitli hediyeler veren Başkan Beyazgül “Sadece bir gün değil her zaman kadınların yanında olduklarını belirterek yaşanan zor günlerin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşılacağını kaydetti. Hobi Bahçelerinin depremden etkilenen vatandaşların yuvası olduğuna dikkati çeken Başkan Beyazgül dualarınızda olmak bizim için her şeyden önemli” ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi psikososyal ekipleri de hobi bahçelerinde ailelerinin yanında kalan çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukların üzerindeki depremin etkisini atmalarını sağladı.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!