BAŞKAN ÇİFTÇİ, "ŞANLIURFA’NIN GELECEĞİNİ VE TRAFİĞİNİ TEKRAR YAPILANDIRMADAYIZ"

Mucahit Akin  |  01 Aralık 2015, Salı 11:42  |  941 görüntülenme
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Yolcu taşımada faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

...
BAŞKAN ÇİFTÇİ, "ŞANLIURFA’NIN GELECEĞİNİ VE TRAFİĞİNİ  TEKRAR YAPILANDIRMADAYIZ"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Yolcu taşımada faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

 

Sektörün daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için  gerçekleştirilen toplantıda öğrenci servisleri, yolcu servisleri, turizm servisleri ve  farklı taşımacılık hizmetleri veren firma yetkililerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Nihat Çiftçi, sorunun çözüm noktasında gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti.

 

Şanlıurfa’nın Büyükşehir Belediyesi olmasının ardından bütün servislerin kayıt altına alınması gerektiğini vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa’nın geleceğini ve trafiğini  tekrar yapılandırmadayız" dedi.

 

Çocuklarımızın daha iyi ve güvenli bir şekilde ulaşım hizmeti alabilmeleri için hep birlikte çalışacaklarını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Sağlıklı olan akışkan bir sistem ile araçlarımızı kayıt altına alarak servis araçları ne tür hizmetlerde kullanılıyorsa o hizmete yönelik kayıtları almamız lazım. Çünkü servislerimiz çocuklarımıza, öğrencilerimize hizmet veriyor. Bununla ilgi ilerleyen dönemlerde yapılacak olan çalışmaları ortak bir akıl ile sizin önerileriniz üzerine yapmamız gerekmekte. Bu gün bu toplantının amacıda budur" şeklinde konuştu.

 

Toplanın ardından toplu taşıma hizmeti veren sektör temsilcilerinin taleplerini tek tek not alan Nihat Çiftçi, bu tür toplantıların ilerleyen günlerde de olacağını söyledi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!