Başkan Ekinci Devasa Tesisi İnceledi

Mucahit Akin  |  18 Haziran 2018, Pazartesi 09:33  |  937 görüntülenme
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi tarafından Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bitişiğinde yapımına hızlı bir şekilde devam edilen hasta yakınları misafirhanesinde incelemelerde bulundu.
Başkan Ekinci Devasa Tesisi İnceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye tarafından yapımı süren ve yaklaşık 5 milyon liraya mal olacak olan hasta yakınları misafirhanesinde incelemelerde bulundu. Hasta yakınlarının rahat ve konforlu koşullarda zaman geçirebilmeleri için yapımına başlanılan ve bitme aşamasına getirilen 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanede incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, eksikliklerin kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi. 3 bin 200 metre karelik alanı kapsayan 100 yatak kapasiteli misafirhanede bekleme salonları, resepsiyon, çamaşırhane, mutfak, banyo, yatak odaları, balkon ve dinlenme odaları bulunuyor. Kısa süre içinde hizmete açılması beklenen misafirhane inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, Eyyübiyelilerin her şeyin en güzeline layık olduğunu belirtti.

Misafirhane inşaatı incelemesinde açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi;” Belediyemizin Hasta Yakınlarına yönelik yaptırdığı misafirhane bitme aşamasında son hazırlıklar yapılıp mobilyaları döşeniyor. Bu misafirhanemizde 100 yatak mevcut olup ayrıca sosyal tesiste mevcut ve giriş katında eczaneler var. Dolayısı ile hasta yakınlarının ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda bir düzenlemeye gitmiş olduk. Özellik ile misafirhanemiz ile hastane arasında müştemilat duvarı vardı, bu duvarda kaldırıldı ve bu yerimiz hastanenin müştemilatı haline geldi. Dolayısı ile kısa süre içerisinde bitecek olan misafirhanemiz kırsaldan ve il dışından gelen hasta yakınlarının kalabileceği bir mekan haline gelmiş olacak. Sosyal belediyecilik örneklerini ilçemizde sergilemeye devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Mersin'de yaptığı mitingdeki ifadesinde her hastane yakınına misafirhane söylemi de yine Eyyübiye ilçemizden yapılmış olacak. Bu devasa tesisimiz 1 ay içinde hizmete hazır hale gelecek. Buradan istifade edecek olan misafirlerimizden tek isteğimiz, bizlere dua etmeleridir. Bu tesisin yapımında emek sarf eden ekip arkadaşlarımı da kutluyorum. İnşallah her şeyin en güzeline layık olan Eyyübiyeli vatandaşlarımıza bizler de her şeyin en güzelini sunmaya devam edeceğiz. “

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!