Başkan Ekinci’den 11 Nisan Mesajı

Mucahit Akin  |  10 Nisan 2018, Salı 11:13  |  979 görüntülenme
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıl dönümünü yazılı bir açıklama yaparak kutladı.
Başkan Ekinci’den 11 Nisan Mesajı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yıldönümünü yazılı bir açıklama yaparak kutladı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci açıklamasında,  kurtuluşu için mücadele veren kahraman Urfa halkının Fransız işgalinden kurtulmak için tek yürek olup  destansı bir zafere imza attığına vurgu yaptı. Fransız Ordusunu topyekun Urfa'dan temizleyen ecdadın torunları olmak ve Şanlı şehirde yaşamanın gururu içerisinde olduklarını belirten Başkan Ekinci,” Urfa’da başlatılan kurtuluş mücadelesinin kazanılması, diğer şehirlerde başlatılan millî hareketler için de esin kaynağı olmuştur. Urfa halkının kararlı tutumu ve vatan aşkıyla gösterdiği güçlü direniş üzerine, Fransız kuvvetleri, Urfa’yı terk etmek zorunda kalmışlar. Ecdadımız, bağımsızlık uğruna yapılan bu mücadele ile imkânın değil imanın ne kadar önemli olduğunu da tüm dünyaya göstermişti. Bizlere düşen ecdadımızın bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmaktır. Bu inanç ve kararlılıkla Urfa’mızın ve dolayısıyla Tüm ülkemizin kurtuluş gününü kutluyor; tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.” Dedi.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!