Başkan Görmez, vatandaşlarla sabah namazında buluştu

Mucahit Akin  |  03 Mart 2017, Cuma 09:01  |  1283 görüntülenme
Uluslararası İslam Bilgeleri Zirvesi için Şanlıurfa’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Dergah Camii’nde vatandaşlarla birlikte namaz kıldı..
Başkan Görmez, vatandaşlarla sabah namazında buluştu

Uluslararası İslam Bilgeleri Zirvesi için Şanlıurfa’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Dergah Camii’nde vatandaşlarla birlikte namaz kıldı.
Şanlıurfa Müftülüğü tarafından hazırlanan programla, Balıklıgöl platosu içerisinde yer alan Dergah Camii’nde vatandaşlar birlikte sabah namazı kılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, daha sonra vatandaşlarla tokalaştı.
Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Görmez, cami çıkışında Kuran kursu öğreticileriyle de bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Görmez’e Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ile İl Müftüsü İhsan Açık eşlik etti.
Başkan Görmez ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa’da gün içerisinde düzenlenecek olan “Uluslararası İslam Bilgeleri Zirvesi” için bölgeden ayrıldı.

Yazar Hakkında

Mucahit Akin

Mucahit Akin

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Pellentesque condimentum pretium porta. In non iaculis lectus. Sed id odio felis. Etiam condimentum sem non neque blandit dapibus. Mauris in quam a nibh molestie facilisis et in risus. Curabitur pharetra eget leo eget sollicitudin.

Yorumlar (0)

Minimum 10, maksimum 1000 karakter

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!