BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ: MAHALLEDEYİZ, SOKAKTAYIZ, İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ
Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçede devam eden yol, kaldırım, asfaltlama, kilitli parke taşı ve bisiklet yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaları denetledi. Başkan Çiftçi, altyapısı tamamlanan mahallelerde üstyapı çalışmalarının sürdüğünü belirterek ilçenin tüm mahallelerini daha güzel ve modern bir görünüme kavuşturmayı hedeflediklerini söyledi.
Karaköprü Belediyesi, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve mahallelerdeki üstyapı standartlarını yükseltmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Yaz boyunca ilçedeki merkez mahallelerde kaldırım, yol, kilitli parke taşı, asfaltlama ve bisiklet yolu çalışmaları gerçekleştirilirken, yürüyüş yollarıyla birlikte 6 mahallede bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları tamamlandı. Diğer 15 mahallede ise deforme olan yolların yenilenmesine devam ediliyor.
ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI MAHALLE MAHALLE SÜRÜYOR
Çalışmaları değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Karaköprü’de bu yıl üstyapının yenilenmesine ağırlık verildiğini belirtti.
Yol ve kaldırım çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda sürdüğünü ifade eden Başkan Çiftçi, kaldırımların yaşlı ve engelli vatandaşların kullanımına uygun standartlarda düzenlendiğini kaydetti.
Gelecek yıl da çalışmaların tamamlanmasıyla yenilenen üstyapının vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Başkan Nihat Çiftçi, ilçenin her mahallesinde daha konforlu ve güvenli bir ulaşım ortamı oluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi.
BAŞKAN ÇİFTÇİ: MAHALLEDEYİZ, SOKAKTAYIZ, İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ
Sahada görev yapan belediye personeline teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, asfaltlama ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarında emek veren işçiler ile çalışmaları denetleyen mimar ve mühendislere teşekkür etti.
Çalışmaları yakından takip ettiklerini vurgulayan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Mahalledeyiz, sokaktayız. İşimizi takip ediyoruz, işimizin başındayız. Karaköprülü hemşehrilerimiz de yapılan çalışmaların farkında. İnşallah her mahallemiz çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!